AcasăNewsPosesorii de BlackBerry sunt aburiti cu joculete gratis

Posesorii de BlackBerry sunt aburiti cu joculete gratis

Mike Laziridis, boss-ul Research In Motion, a anuntat ca toti clientii BlackBerry vor avea acces gratuit la mai multe jocuri si aplicatii in valoare totala de peste 100 de dolari, drept compensatie pentru cele trei zile cand zeci de milioane de abonati au fost lasati fara internet, mail sau mesaje BBM.

Mike Lazaridis ”cumpara” iertarea clientilor cu aplicatii gratuite

„Le suntem recunoscatori clientilor BlackBerry pentru rabdarea de care au dat dovada. Deja am luat  cateva masuri drastice pentru a preveni repetarea unor asemenea situatii”, a explicat Mike Laziridis.

Aplicatiile pot fi descarcate din BlackBerry App World Store, incepand cu 19 octombrie  fiind disponibile gratuit pana pe 31 decembrie 2011.

Jocuri: Sims 3, Bejeweled, Texas Hold’em Poker, Bubble Bash 2

Aplicatii: N.O.V.A., Photo Editor Ultimate, DriveSafe.ly Pro, iSpeech Translator Pro, Nobex Radio Premium, Shazam Encore, Vlingo Plus.

author avatar
eNational
199 afisari

1 COMENTARIU

  1. nici acuma nu imi merge internetul bine pe telefonul meu blackberry 9800.ce sa zic mai mult……mai am un an de abonament(sa-mi bag….el de tel)de-abia se taraie cand accesez netul.am zis si eu acum un an ca imi iau tel destept!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger