AcasăNews”Portocala” Negulescu a început să se spargă

”Portocala” Negulescu a început să se spargă

”Portocală” Mircea Negulescu s-a enervat la ordin

 Fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocală sau Zdreanță, face declarații incendiare despre clasa politică și începe să ”dea din casă” vis a vis de secretele pe care le are în dulap. Acesta a declarat, ieri, prin mesaje pe care le trimite presei că are detalii din culisele politicienilor pe care le va face publice. 

Portocală Mircea Negulescu s a enervat la ordin

Primul pe lista lui ”Portocală” a fost Cozmin Gușă. Astfel, Mircea Negulescu îl acuză pe Gușă că a preluat Realitatea TV când era parte a ”statului paralel” pe care îl invocă în jocurile politice din ultimele zile.”Mă amuză o analiză lui Cozmin Gușă. Dacă era așa bun analist cum explică că nu a putut să prevadă degringolada economico financiară a postului Realitatea TV? A uitat când era parte a statului paralel când a preluat Realitatea TV? Acum urlă ca din gură de șarpe de statul paralel de care a beneficiat din greu. Domnul Gușă, vă rog frumos să aveți decența să nu mai blamați sistemul din care ați făcut parte. Analizele domniei voastre nu fac doi bani! De ce ? Pentru că sunteți o persoană lipsită de obiectivitate determinat de faptul că sunteți interesat. Un analist politic se prezumă că este independent. În cazul domniei dumneavoastră, prezumția de independență este viciată de interesele financiare ale domniei dumneavoastră așa că <<Ciocul mic că acum noi suntem la putere>>.

Cosmin Gușă devoalat

În rest cred că electoratul percepe încercarea domniei dumneavoastră de a manipula în interes propriu <<cărțile>>”, susține colegul de stat paralel al lui Gușă, acum fost procuror.

”Sufrageria” s-a mutat în Croația

Amintim că Gușă a declarat că jocurile care stau în spatele deciziei Pro România și ALDE de a susține candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din 2019 au fost puse la cale în Croația, de George Maior, Florian Coldea și un fost lider PSD-ist. Conform lui Gușă, protagoniștii acestui spectacol, Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și Mircea Diaconu sunt, de fapt, niște conserve fie ale serviciilor secrete comuniste, doi dintre ei, fie ale serviciilor de după 1989, unul dintre ei.

author avatar
Ramona Feraru
746 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger