AcasăNewsPop contraataca: Deciziile CNATDCU sunt nule

Pop contraataca: Deciziile CNATDCU sunt nule

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a atacat dur decizia CNATDCU, declarand ca decizia luata, respectiv ca Victor Ponta a plagiat, este nula, pentru ca nu a fost cvorum.

Liviu Pop

Liviu Pop, ministrul interimar al Educatiei, a atacat, vineri, furibund Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), declarat ca decizia luata de catre membrii acestuia este nula deoarece nu a fost cvorum.

„Toate deciziile luate vineri de Consiliul General al CNATDCU sunt nule pentru ca nu a fost intrunit cvorumul necesar unei sedinte statutare, respectiv doua treimi din totalul de 20 de membri”, a spus minstrul.

Acesta a precizat ca erau necesare 14 persoane pentru ca decizia sa fie legala, insa la comisie au participat doar 13 membri.

”Am citit decizia, am vazut ca a fost luata de 13 persoane, era nevoie de 14 persoane, ordinul ministrului care prevede componenta de 20 de persoane este dat din luna mai de domnu Baba, din 20 de persoane trebuiau sa fie 14. Deciziile se luau cu majoritate simpla, dar nu a fost cvorum” a spus Liviu Pop.

Atacul ministrului interimar al Educatiei a survenit in ultima declaratiei membrilor CNATDCU privind teza lui doctorat a premierului Victor Ponta. In urma analizei lucrarii acestuia, CNATDCU a stabilit ca acesta a plagiat, in lucrarea sa aflandu-se 85 de pagini plagiate ad literam din alte lucrari.

author avatar
Ionut Zgimbau
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger