AcasăNewsPonta zgarie poarta din Kiseleff 10

Ponta zgarie poarta din Kiseleff 10

Scriam la inceputul anului ca Pro Romania este un abces politic, partid de tradatori si intriganti, de abandonati si defecati. Si lichele, completez acum, dupa ce vad cu cata nonsalanta dribleaza Victor Ponta pe langa demnitate si onoare. Fostul prim-ministru nu stie ce-i ala caracter, el linge azi acolo unde a scuipat ieri, dupa care se sterge tacticos la gura cu maneca si merge mai departe la fel de gomos si dezinvolt, ca un strengar scapat de urmaritori.

De fapt, drept cine se mai da Ponta? Ce personaj se crede, cand ba ia masa cu Barna de la USR, ba se ploconeste in fata lui Iohannis, iar cand mai are liber arunca ocheade si PSD-ului?! Ce fel de politician e acela care joaca la mai multe capete, cautand castigul personal indiferent de ideologi, doctrine si proiecte?

Respins si de Renew Europe (platforma progresisto-globalista impinsa de Macron in Parlamentul European, cu Dacian Ciolos ales „guru”), Ponta tocmai ce si-a reamintit ca a fost presedintele Partidului Social-Democrat. Si bate la poarta din Kiseleff 10, mai cu un mesaj de impacare, mai cu o propunere, doar-doar l-or ierta fostii colegi. Dar cum sa ierti tradarea?

Vrea alianta cu PSD si ALDE

Marti, social-democratii au trecut peste o motiune de cenzura depusa de o Opozitie obligata sa faca acest pas; nicidecum din convingere, alde PSD, USR-PLUS, PMP si firimiturile au cersit semnaturi pentru demiterea Guvernului Dancila, dar n-au fost capabili nici macar sa isi convinga proprii colegi sa voteze „pentru”.

Fix cand PSD depasea cu relaxare momentul din Parlament si-a amintit si Ponta de fostii colegi. Constient ca se face de ras (inca o data), dar in continuare fidel propriului interes, cel mai nociv premier pe care l-a dat clasa politica in ultimii ani s-a aruncat in derizoriu: „Eu tot vreau in turul 2 (n.n. – al alegerilor prezidentiale) sa intre un candidat de centru-stanga. Cred ca putem gasi un candidat, sa nu fie nici de la PSD, pe care sa il sustinem sa ajunga in turul 2. Pro Romania si PSD si ALDE! Noi am venit si cu o propunere concreta si am zis sa il propunem pe Sorin Cimpeanu. PSD nu a zis niciodata nimic de rau de Sorin Cimpeanu, ALDE nici atat. Are recunoastere internationala, e un candidat foarte bun. Pe el il propunem noi, poate aveti idei mai bune. Dar, daca mergem cu trei candidati, sigur nu intra niciunul in turul 2”. Mai mult, s-a autoinvitat la viitorul congres al PSD, doar ca Viorica Dancila i-a trantit usa-n nas, transmitandu-i ca reuniunea tradatorilor o organizeaza altii.

Imediat dupa europarlamentare, Ponta afirma ca si-a insusit lectia pe care a dat-o electoratul prin votul din 26 mai si nu va mai reveni niciodata in PSD, un partid ajuns in dizgratia romanilor. Ejaculat de Paris si aliatii sai, iar in tara pus la colt de Opozitie si presedinte, Victor Ponta sesizeaza pericolul naufragiului la urmatoarele alegeri si de aceea cauta cu disperare sa se agate de barca social-democrata.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.662 afisari

5 COMENTARII

  1. Cine ia pricopsit pe români cu politrukcianu seCurist Ponta? Pai marili prof.exprim.min Adrian Nascase (4 case!)care a dapt 2 miliarde $ tain-cadău! la BEchtel sa-și cumpere protecția! Și ce să vezi ? N-a reușit ! Tot pică la coteț! Politicienii ăștia doi se aseamana muult între ei! Doi politruci de pe centura politicii! Așa cum fetele de pe centură se ajuta între ele așa și aștia doi..Huuuuaaa!

  2. Pentru voturile cersite si miluite de servicii, Ponta a tradat si ALDE, sperand sa-si construiasca cuib permanent la Bruxelles, langa Macron, numai ca asta, zgarcit ca orice francez, bagase deja bani in Ciolos si cu sprijinul baietilor decoratului ambasadei, Coldea, si-a asigurat purtatorii de tzucal in PE….Chiar, va imaginati ca un europarlamentar ALDE ar fi fost capabil de slugareala la Macron?! Totusi, cat de jos sa ajungi, sa te bati cu alt partid securist (deci, intr-un fel, frati…) ca sa ajungi in apropierea unui cur vestic de pupat, ca nu va imaginati ca-i respecta cineva pe maidanezii astia?! Securisti sunt multi si Timmermans si Junker si Merkel (asta inca de pe vremea STASI, de aici si supusenia fata de Putin), dar toti, absolut toti sunt patrioti, tin cu tzara lor in vreme ce-i folosesc pe vandutii astia sa-si promoveze interesele…
    P.S. Umilitor! In locul lui Ponta, as vira-o filomerkel, ca francezii l-au mai usuit o data cand se dadea persecutat de mineri pe la Paris, doar ca, ce sa vezi, filogerman zici si te trezesti filorus, de te iau #istii cu pietre…Moldova a aflat pe pielea ei, noi o stiam inca de la Ribentrop-Molotov, germanii sunt fratii rusilor in toate ocaziile, in afara perioadei in care se macelaresc intre ei…dar se respecta!

  3. Este o mare jigodie victor viorel ponta,dupa ce l-au scuipat Basescu,Iohanis…etc,acum se apuca de lins,si va mai linge pana isi toceste limba,ca altceva nu mai stie ce sa faca

  4. nu va mirati, a fost de fala fostul prim plagiator al tarii ,mongoloidul tuciuriu , acum se da adversar al lui dracnea liviu ,daca ar fi castigat alegerile prezidentiale ce ar mai fi dantuit de gat cu fostul sau „pretin” – teleormaneanul de la puscarie , deh, scapa cine poate .!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger