AcasăNewsPonta: Vreau sa colaborez cu Basescu

Ponta: Vreau sa colaborez cu Basescu

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu au avut o discutie ”serioasa”

Victor Ponta a decis sa-si faca viata grea. In curand, premierul va plati decontul declaratiilor pacifiste care au urmat dupa intalnirea cu presedintele Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu au avut o discutie ”serioasa”

Constient ca-i va dezamagi pe cei care asteptau sa vada sange pe pereti, seful Executivului a afirmat ca discutia pe care a avut-o cu Traian Basescu a fost ”un moment bun”, precizand ca doreste sa o tina tot asa. ”A fost o discutie extrem de serioasa si institutionala, mult diferita de discutii anterioare care au facut deliciul presei. (…) Din punctul meu de vedere, ca prim-ministru, atat pana la alegeri, cat si dupa alegeri, imi doresc ca cele doua institutii, institutia guvernului si institutia presedintelui, sa respecte aceste linii de colaborare institutionala si sa punem de fiecare data in discutie si in atentia publicului problemele cu adevarat importante pentru viata de zi cu zi a cetatenilor Romaniei (…). A fost un moment foarte bun, in care, impreuna cu presedintele, am analizat unul din cele mai importante rezultate ale actualului guvern in ultimele sase luni”, a declarat Ponta.

S-a saturat de criza

Totodata, premierul s-a aratat increzatoar in faptul ca toti actorii politici, incluzandu-l aici si pe presedintele Basescu, vor respecta rezultatul votului din  decembrie. ”Romania ca tara, dupa 9 decembrie, trebuie sa evite o noua criza. Sunt convins ca toti oamenii politici – presedinte, sefi de partid – vom respecta decizia luata de electoratul roman”, a mai spus seful Executivului. Echilibrata si de bun-simt, interventia lui Victor Ponta se va lasa insa cu urmari grave. Vizibile cu ochiul liber la postrurile de televiziune patronate de Dan Voiculescu, unde premierul va fi desfiintat pe intreaga perioada a campaniei electorale.

author avatar
Adelina Ionicel
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger