AcasăNewsPonta vrea repetitii pentru parada de 1 Decembrie doar noaptea: Ne iau...

Ponta vrea repetitii pentru parada de 1 Decembrie doar noaptea: Ne iau bucurestenii cu furcile!

(foto: mapn)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in deschiderea sedintei de Guvern, ca ar fi de preferat ca repetitiile pentru parada de 1 Decembrie sa aiba loc doar noaptea, astfel incat traficul  din Bucuresti sa nu mai fie afectat.

(foto: mapn)

„Domnilor ministri, le transmiteti trupelor ca eu nu-i mai las sa faca pregatiri. Ieri (luni -n.r.) ne-au cam injurat bucurestenii, desi stiau ca asa o sa se intample. Gata! Fara (repetitii -n.r.)! Le fac seara, noaptea, dar nu in timpul zilei, ca blocam orasul. Din pacate, asta este situatia. Pana nu o sa gasim o solutie prin care, in momentul repetitiilor pentru defilare, sa avem o solutie logistica, de infrastructura, de deblocare a orasului, nu are rost. Le urati din partea mea tuturor celor care defileaza sa tina bine minte pe unde trec si ce fac, dar nu mai putem bloca maine (miercuri, n.r.) din nou orasul. Stiu ca si maine era din nou o repetitie, insa maine nu mai ieseam din oras ca ne luau bucurestenii cu furcile. E foarte bine si ma bucur ca aveti pregatirile facute pentru sambata. Repetitii seara, noaptea”, a transmis premierul.

Ponta a dat drept exemplu Franta, Marea Britanie sau SUA care stiu sa gestioneze astfel de evenimente fara sa incurce traficul. „Vedeti cum fac francezii, englezii, americanii. La Londra stiu ca fac seara repetitiile. Pana avem si noi arterele alea care sa nu blocheze Capitala, faceti altfel. Gasiti o solutie pentru ca tot ceea ce apare ca o bucurie pe o parte, se strica pe partea cealalta, cand stai in masina ca sa ajungi la serviciu”, a mai declarat Ponta.

author avatar
Alina Costache
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger