AcasăNewsPonta vrea bugetul pe 2015 pana la sfarsitul lui noiembrie

Ponta vrea bugetul pe 2015 pana la sfarsitul lui noiembrie

Premierul Victor Ponta si-a anuntat guvernantii ca au ca obiectiv realizarea bugetului pe 2015 pana la sfarsitul lunii noiembrie.

„Vreau sa ne facem treaba in continuare, cat timp avem sprijinul Parlamentului. O sa va rog, pana la sosirea delegatiei Comisiei Europene, Fondului Monetar International si Bancii Mondiale, sa pregatiti bugetul pe 2015. Fiecare ministru trebuie sa vorbeasca cu Finantele, iar apoi pentru masuri speciale luam decizia politica in cadrul Coalitiei si in cadrul Guvernului”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

Premierul a anuntat inca de luni ca isi doreste sa continue actul de guvernare alaturi de PSD, UNPR, PC, UDMR si PLR si sa adopte cat mai rapid bugetul pe 2015.

Victor Ponta sustine ca nu se va schimba cota unica de impozitare, nu se maresc taxele si impozitele, iar bugetul va fi pregatit pentru 2015-2016 intr-o asemenea masura incat sa se continue cresterea economica.

Premierul isi doreste ca bugetul sa fie trimis la Parlament pana la sfarsitul lunii noiembrie, iar Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei, l-a informat pe Ponta ca „bugetul trebuie aprobat cat mai repede posibil”.

author avatar
Cristi Ionita
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger