AcasăNewsPonta: Vom da inapoi pensionarilor banii luati de Basescu daca spuneti “da”

Ponta: Vom da inapoi pensionarilor banii luati de Basescu daca spuneti “da”

Victor Ponta a participat la un miting electoral la Iasi, prilej cu care i-a anuntat pe ieseni ca, in cazul in care vor vota demiterea lui Traian Basescu la referendum, le va da pensiile “inapoi”.

Premierul Victor Ponta s-a deplasat, duminica, la Iasi, loc unde s-a desfasurat un miting electoral  organizat de catre USL, prilej cu care i-a anuntat pe ieseni ca, in cazul in care vor vota “da” la referendum, vor primi pensiile inapoi.

„Am venit la guvernare de doua luni si am spus ca trebuie sa dam inapoi pensionarilor din aceasta tara ceea ce Basescu a furat. Noi am spus da, Basescu a spus nu, vom da inapoi pensionarilor daca dumneavoastra spuneti da pe 29”, a spus primul ministru, citat de b1.ro.

Totodata, acesta le-a spus celor prezenti la miting si ca, alaturi de presedintele interimar Crin Antonescu, va “repara” tot ce au “distrus oamenii lui Basescu”.

„Impreuna cu presedintele tarii, Crin Antonescu, vom repara ceea ce a distrus Basescu, ii vom pedepsi pe oamenii lui Basescu care au vrut sa distruga aceasta tara”, a mai declarat Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger