AcasăNewsPonta: Videanu si Diaconescu, intelesi in privinta vanzarii Oltchim

Ponta: Videanu si Diaconescu, intelesi in privinta vanzarii Oltchim

(foto: bestfm.ro)

Victor Ponta crede ca Adriean Videanu s-ar fi inteles cu Dan Diaconescu, castigatorul privatizarii combinatului, sa acopere pagubele realizate de PDL la Oltchim.

(foto: bestfm.ro)

Victor Ponta, premierul Romaniei, a anuntat luni, la inceputul sedintei Biroului Permanent al PSD ca Adriean Videanu, „hotul hotilor” si Dan Diaconescu s-ar fi inteles in privinta privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea astfel incat seful PP-DD sa acopere fraudele realizate de PDL.

„Dupa cum vedeti, trebuie sa reparam noi toate hotiile si toate relele facute de catre PDL: cea mai mare hotie, ani de zile de capusare a Oltchimului de catre firmele PDL, sute de milioane de Euro din bani publici bagati de hotul hotilor, domnul Videanu. Ati vazut ca cu o zi inainte de licitatie domnul Videanu si cu domnul Roibu aranjau cum sa faca lucurile la Oltchim si, bineinteles, in intelegere politica cu Dan Diaconescu, pentru a incerca sa acopere urmele fraudelor uriase facute de PDL la Oltchim”, a declarat Victor Ponta, citat de realitatea.net.

Totodata, primul ministru Victor Ponta a adaugat ca, daca Adriean Videanu ii va da banii castigatorului licitatiei privind Oltchim, Diaconescu ar trebui sa ii aduca in scurt timp ca sa aiba grija de muncitori.

„Daca Dan Diaconescu chiar are banii, daca ii da Videanu banii, sa-i aduca imediat, dupa care o sa avem grija ce se intampla cu locurile de munca, cu restul datoriilor. Hotii ca Videanu si impostorii pe care ii baga ei in fata trebuie sa raspunda in primul rand in fata legii si sigur vor raspunde si in fata oamenilor la alegerile din decembrie”, a mai spus Victor Ponta.

Castigatorul privatizarii Oltchim, Dan Diaconescu, nu a semnat inca documentele necesare privind preluarea combinatului, acesta motivand ca din contract lipsesc clauze, prevederi si anexe, motivul reprezentandul faptul ca OPSPI a prezentat hartii diferite fata de cele din caietul de sarcini.

„Nu am putut semna acest contract, intrucat lipsesc clauze, prevederi si anexe, iar tot contractul este diferit fata de cel pe care l-am agreat cand am participat la privatizarea Oltchim”, a declarat Dan Diaconescu, dupa intalnirea cu oficialii Ministerului Economiei.

author avatar
Ionut Zgimbau
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger