AcasăNewsPonta, vezi sa nu deschida si Dragnea gura!

Ponta, vezi sa nu deschida si Dragnea gura!

Dacă şi-ar ţine gura ocupată, Ponta ar avea de câştigat

Ca o mahalagioaca furibunda, careia i se strange saliva in coltul gurii, inundand bobitele de ruj, Victor Ponta s-a repezit la gatul lui Liviu Dragnea intr-o incercare disperata de a restabili un imaginar echilibru de forte. Un echilibru pe care nu i l-a cerut nimeni si care nu se cere aranjat. Si niste forte golance, care i se plimba prin orgoliul lui de fost premier parcat definitiv in neputinta de a fi decent. Daca duminica declara ca nu-si va ataca niciodata fostii colegi, peste doua zile i-au rapait sub freza tobele razboiului desucheat impotriva lor. Cap de lista, Liviu Dragnea.

Dacă şi ar ţine gura ocupată<br >Ponta ar avea de câştigat

De ce tocmai Liviu Dragnea? Pentru ca, in opinia tangaului uitat neintarcat in politica de Adrian Nastase, Dragnea este raul cel mai mare care i s-a intamplat vreodata PSD. De el, ca si-a luat adio de la functia de prim-ministru ca de la o curva, pe Facebook, nicio soapta.

Dragnea, violatorul de babe

Mai dotat intelectual decat Dragnea, care a evoluat prea putin peste neivelul taranului naravit la furtul la cantar, Ponta loveste unde crede el ca e mai de efect. Dragnea minte, Dragnea este un ipocrit care degeaba a declarat ca e dezamagit de plecarea lui ca Victoras de partid, in realitate se bucura. Mai mult, a plecat pentru ca asa s-a inteles cu el, insinueaza el – ma iertati! – cam porceste. Zic asta pentru ca lumea ar trebui sa retina din spusele lui ca Dragnea nu a fost niciodata usa de biserica si era de acord cu magariile de partid.

Declarativ fiecare vrea ca România să<br >iasă la liman Dar să vâslească alţii

De ce o spune abia acum n-ar fi greu de inteles. Tocmai a intrat intr-un alt partid care trebuie promovat, unde el este pionul principal. Si cum sa atragi atentia asupra ta? Arunci rahatul in fruntea unui Dragnea cu care ai stat la masa si la un sprit! Dupa care declari ca razboiul a inceput inca din clipa in care i-ai spus ca nu el va fi premier, ci altul. Tariceanu, de exemplu. Si, de acolo incoace, iti lasi imaginatia sa zvarle pe piata cele mai cretine atacuri la adresa fostului partener. Cu un dram de inspiratie, mai bine strecura in spatiul public ca Dragnea viola babe in subsolul partidului. Sigur lumea s-ar fi uitat urat la mustacioara PSD.

Ponta, fii capitanul nostru!

Mintea lui Ponta nu este ingradita. Mai scoate si ca Dragnea lucra cu Sebastian Ghita la preluarea partidului. Cand? Pe vremea cand bea el, Victor Viorel P., sprituri in via astuia de la Budureasca, cu acelasi Sebi? Si asta nu-i nimic, caci Dragnea a batut palma cu Sistemul chiar sub ochii lui.

Si nu o data, ci de doua ori. Iote, bre, si la Dragnea asta, cata lacomie pe capul lui, nu i-a ajuns o singura data! Cine e Sistemul? Nu spune, pentru ca nu-i suficient de prost ca sa se sparga singur din vorbe. E doar un mic trisor, care, dupa ce a pierdut la barbutul politic, urla ca ceilalti au masluit zarurile. Ce a negociat, totusi, Dragnea cu Sistemul care i-a infipt zabala in bot? Cica dosarul 1 si dosarul 2! La misto, normal! Daca nu te tin baierile sa le spui pe nume, Victoras, si sa arati ce insemna intelegerea cu Sistemul, Binomul, Trinomul sau Sindromul sau cum vrei tu sa ii spui, e limpede ca nu ai cojones. Te joci prin curte de-a sinceritatea, de-a partidele, de-a puterea, dar lumea e pe cale sa vada ca ai fost juganit politic si degeaba mai alergi dupa fete. Cand sa se fi intamplat asta cu negociatul dosarelor? Nu spune Ponta, dar cred ca raspunsul cel mai concludent il da poate cel mai acid critic pe care l-am gasit pe Facebook: „Victorel stie cand Dragnea a facut intelegere cu sistemul sa scape de dosare. Cand Ghita si Coldea l-au pus pe el presedinte la PSD”.

Fecioara Maria a partidului

Pe de alta parte, Dragnea, chiar si fara sa vrea, toarna gaz pe foc prin lipsa de reactii. Altul, in locul lui, ar fi venit cu cele mai dure raspunsuri si l-ar fi demontat pe Ponta piulita cu piulita. Nu, Dragnea tace si pare sa se ascunda in spatele unui paravan de intelepciune, ca si cum ar vrea sa transmita mesajul ca nu se pune la mintea unui … Ponta. Nu sunt de partea niciunuia, dar atitudinea prea moale a liderului PSD lasa sa se inteleaga ca si le stie si el pe ale lui. Ale lui, alea care nu se pot spune si care nu vor fi spuse niciodata. Dragnea stie si el ca nu se bucura de o prea mare simpatie in PSD si ca nu sunt putini cei care abia asteapta sa-i ia locul. In politica nu exista prietenii, ci numai interese. Inclusiv interesul de a-ti pastra functia de lider, indiferent pe cate cadavre ai calca. Si, sincer fiind, chiar nu-l vad pe Dragnea intruchipat in Fecioara Maria, nu-l vad dat afara din casa de prea multa iubire fata de cineva, exceptand functia de care se agata cu indarjire. Deocamdata sta cuminte, dar asta nu inseamna ca nu i-o va trage lui Ponta. Cat de curand.

author avatar
Valentin Boeru
2.448 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger