AcasăNewsPonta: Vanghelie nu pleaca din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primaria...

Ponta: Vanghelie nu pleaca din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primaria Sectorului 5

Liderul PSD Victor Ponta a declarat joi ca Marian Vanghelie va fi candidatul USL la alegerile pentru Primaria sectorului 5, asa ca nu se pune problema ca acesta sa paraseasca PSD.

„Vanghelie nu pleaca din PSD. Va fi candidatul USL pentru Primaria Sectorului 5. De altfel, in Bucuresti, in afara, de domnul primar Andrei Chiliman, care este confirmat drept candidat al USL pentru Primaria Sectorului 1, Marian Vanghelie si Sorin Oprescu, nu am anuntat ceilalti candidati pentru celelalte patru sectoare. O vom face pana pe 7 aprilie”, a declarat liderul social democrat Victor Ponta.

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie anunta, saptamana trecuta, dupa o intrevedere cu liderul partidului, legata de candidaturile USL pe Bucuresti, ca va candida la Primaria Sectorului 5.

100 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...