AcasăNewsPonta: Va asigur ca de luni avem stabilitate in economie

Ponta: Va asigur ca de luni avem stabilitate in economie

Premierul Victor Ponta a dat asigurari ca incepand de saptamana viitoare in Romania va fi din nou stabilitatea economica, adaugand ca, de luni, criza politica nu va mai afecta moneda nationala.

Prezent, marti, la o intrevedere cu reprezentantii Camerelor de Comert nationale, bilaterale si ai Camerelor de Comert straine reprezentate in Romania, primul ministru Victor Ponta a anuntat ca, incepand de luni, criza politica din tara va lua sfarsit, economia urmand sa se stabilizeze.

„Criza politica a influentat piata financiara, in special cursul de schimb. Sunt la fel de dornic ca si dumneavoastra ca de luni sa avem stabilitate, predictibilitate si coerenta la nivel economic, ceea ce cred ca fiecare investitor privat isi doreste in Romania”, a declarat acesta, citat de realitatea.net.

La intrunire au luat parte si ministrul Finantelor Publice Florin Georgescu, ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi, ministrul Economiei Daniel Chitoiu si ministrul delegat pentru mediul de afaceri Lucian Isar.

author avatar
Ionut Zgimbau
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger