AcasăNewsPonta: "USL va decide pana in februarie daca demisioneaza din Parlament!"

Ponta: „USL va decide pana in februarie daca demisioneaza din Parlament!”

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca a fost informat de Crin Antonescu ca o parte a parlamentarilor PNL si-au scris demisiile, insa acestea nu au fost depuse la Parlament pentru ca nu exista o decizie in acest sens.

Ponta a afirmat ca presedintele PNL l-a informat de decizia luata de liberali de a mentine propunerea ca opozitia sa demisioneze din Parlament. „Deocamdata acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. In cadrul USL nu exista o decizie cu privire la demisia in bloc a opozitiei, am stabilit ca vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clara pana pe 1 februarie, cand incepe sesiunea legislativa”, a declarat presedintele PSD.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca parlamentarii liberali doresc, dupa ce puterea a refuzat declansarea de anticipate, ca deputatii si senatorii USL sa demisioneze din functii, el precizand ca vor urma discutii cu partenerii din Uniune, inainte de hotararea finala. „Din ce am discutat deocamdata in aceasta seara se poate degaja, si sunt mandatat sa comunic acest lucru, un consens in legatura nu numai cu disponibilitatea, dar cu dorinta parlamentarilor liberali de a ne retrage din acest Parlament si a nu reveni decat atunci cand vom reveni prin votul romanilor chemati la urne”, a spus Antonescu.El a precizat ca aceasta nu este o decizie luata, avand in vedere ca PNL face parte dintr-o coalitie politica.

„Vom discuta cu partenerii nostri din PSD, din PC, si vom incerca a gasim o solutie comuna. Noi ne-am dori sa fie aceasta”, a spus Antonescu. Liderul PNL a spus ca vor avea loc discutii in perioada urmatoare cu reprezentantii societatii civile care sunt implicati in gasirea solutii si se va incerca sa se consulte opinia publica.

author avatar
Ciprian Purice
185 afisari

2 COMENTARII

  1. D-LE PONTA,VA RUGAM DIN SUFLET FACETI ORDINE IN JUSTITIE,IN CALITATE DE PROCUROR SPER SA INTELEGETI CA SUNTEM FF NEMULTUMITI DE FELUL CUM SE *fabrica dosare*. I I-A ASMUTIT PE ASA ZISII OAMENII AI LEGII ASUPRA NOASTRA AVAND PLAN SAFACA DOSARE.
    CAND COPII NOSTRII GRESESC INTELEG SA PLATEASCA DAR CAND
    OAMENII LEGII MINT,EXAGEREAZA,NU POT NICI SA INTELEG
    SI NICI SA ACCEPT.
    DE ACEEA VA RUGAM SA-I PEDEPSITI PE ACESTI OAMENI CARE *GRESESC VOIT* FACANDU-SI PLANUL CU DOSARE FABRICATE.
    ADEVARUL ESTE UNUL ,NU EXISTA ADEVARURII,DE ACEEA NE ESTE
    FF GREU SI PLATIM O ARMATA DE AVOCATI DE CARE NU ESTI SIGUR CA NU JOACA LA DOUA CAPETE.
    CEI CE I-AU INCURAJAT PE COPII NOSTRII SPUNANDU-LE CA VOR
    LEGALIZA DROGURILE USOARE ,INCURAJANDU-I SI PLATIND
    SCUMP PE CEI CE-I PROTEJA,DORIM SA FIE TRASI LA RASPUNDERE..
    PE SEAMA ACESTOR TINERI AU PRIMIT VOTURI.
    AJUTATI-NE SI REVIZUITI LEGEA CU etnobotanice,PEDEPSELE FIIND FF MARI.FACETI GRATIERI PENTRU CEI CE SUNT LA PRIMA
    ABATERE,SUNT COPII BUNI,INTELIGENTI,MAJORITATEA STUDENTI.
    ANII GREI DE INCHISOARE PE CARE II PRIMESC LE DISTRUGE
    VIITORUL.
    PENTRU TOATE FARADELEGILE LA CARE ASISTAM SE FAC VINOVATI
    *ei*,DACA NU AR FI PARTICIPAT ACTIV LA SAVARSIREA LOR,
    ASTAZI CLANURILE NU EXISTAU, CAMATARIA,DROGURILE NU LAUA
    AMPLOAREA ACEASTA.
    CA PARINTE VA ROG SA INTELEGETI SI SA NE AJUTATI,CONTEZ PE
    SPRIJINUL DUMNEAVOASTRA.

  2. Maria … cui ii ceri tu sa iti faca dreptate?? Lui Ponta?? :)) Hai sa te putin: din ce partid face parte Ponta? – Din PSD. Cine mai face parte din acest partid? – Iliescu( care a ucis oameni), Nastase( care a pradat tara), Vantu( un criminal), Patriciu( un hot) etc. Nu crezi ca Ponta are aceleasi ideologii ca si tatucu Iliescu? – Eu cred ca da. Mai departe … Ce a facut PSD-ul, partidul din care face parte salvatorul tau, nu mai zic in anii cand a furat tara asta de a rupt-o, ci de cativa ani incoaace? – Nimic. Nu a stiut decat sa fie contra puterii, fara sa prezinte solutii, fara sa participe la sedintele din Parlament. Ce fel de partid este PSD-ul? – Un partid comunist, un partid rusesc, Iliescu a facut studii in Rusia. Cum sunt rusii puterii? – Oamnei care isi infometeaza poporul. Ha. Maria, daca tu ii ceri salvare acestui ingamfat, inseamna ca esti o naiva. Niciodata, dar niciodata, Ponta nu va baga la inchisoare pe nimeni si niciodata nu va face nimic pt aceasta tara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger