AcasăNewsPonta: Un judecator de la CCR era suparat pe mine ca nu...

Ponta: Un judecator de la CCR era suparat pe mine ca nu l-am aparat suficient pe Nastase

Primul ministru Victor Ponta a declarat ca el era cel care trebuia sa fie delegat sa reprezinte Romania la Consiliul European insa un judecator de la CCR a votat impotriva sa deoarece nu l-a „aparat” indeajuns pe Adrian Nastase.

Victor Ponta, premierul Romaniei, sustine ca decizia ca Traian Basescu sa reprezinte Romania la Bruxelles a fost influentata de catre un judecator al Curtii Constitutionale care a votat impotriva premierului deoarece acesta nu l-ar fi „aparat suficient” pe Adrian Nastase, fostul demnitar care a ajuns in inchisoare in urma unor acuzatii de fapte de coruptie.

„De multe ori am fost uimit de deciziile Curtii Constitutionale, inclusiv la primul conflict, cel cu reprezentarea la Bruxelles. Au fost cinci la patru judecatorii si al cincilea judecator era suparat pe mine, ca altfel era cinci la patru invers. Am aflat dupa aceea. Era suparat la nivel personal. Mi-a spus ca nu l-am aparat suficient pe domnul Nastase”, a declarat Victor Ponta, citat de rtv.net.

Ulterior acesta si-a retras declaratia, spunand ca nu a vorbit niciodata cu vreun judecator al CCR, informatia privind movitul votului impotriva sa fiind primita la a doua mana, existand posibilitatea ca aceasta sa fie eronata.

author avatar
Ionut Zgimbau
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger