AcasăNewsPonta, un Bruce Willis dambovitean

Ponta, un Bruce Willis dambovitean

Victor Ponta l-a dovedit pe inamicul Iohannis in sondaje

Sociologul Mirel Palada spune ca operatiunea de ”demonizare” a lui Victor Ponta a esuat, iar fostul premier l-a depasit deja pe Klaus Iohannis in sondaje.

Victor Ponta l-a dovedit pe inamicul Iohannis in sondaje

Vizibil incantat de performanta lui Ponta, Palada il compara pe acesta cu Bruce Willis, actorul-marca al seriei ”Greu de ucis”. ”Cat s-au chinuit ei, ticalosii de servici(i), sa-l demonizeze. Cu cat au dat mai tare in el, cu atat il iubeste lumea mai mult. Ponta, acest hard to kill, acest Bruce Willis din acest Die Hard dambovitzean interminabil. V-am spus ca Iohannis e sub Ponta in sondaje?”, a trambitat Palada, pe Facebook, succesul fostului premier pesedist.

Campanie interzisa electoratului minor

Liberalul Alin Popoviciu s-a autodeclarat Fat-Frumosul adormitului judet Timis

Informat probabil si el de cat de bine ii merge in sondaje, Victor Ponta isi asteapta reactivarea politica batandu-si joc de adversari – cu materialul clientului, ce-i drept. Pe client il chema in acest caz Alin Popoviciu si este candidatul PNL la CJ Timis. Dornic sa-i impresioneze cu un discurs electoral proaspat pe timisoreni, acesta si-a atribuit rolul de Fat Frumos, fapt care l-a facut pe Ponta sa se tavaleasca de ras. ”Timisoara este o acea fata frumoasa care a dormit vreo 20 de ani si a venit un Fat Frumos, domnul Robu (primarul in functie al Timisoarei si candidatul PNL pentru un nou mandat de edil – n.r.), si a trezit-o. Ea dormea in aceea padure adormita care este judetul nostru (Timis – n.r.). El nu si-a gasit inca Fat Frumosul lui si doarme de 26 de ani, dar va garantez ca mai are putin si o sa-l aiba, iar acesta este Alin Popoviciu”, a narat Popoviciu insusi, spre deliciul lui Victor Ponta. Care nu a intarziat sa-si posteze impresiile pe Facebook: ”V-a spus Dl. Iohannis ca PNL s-a modernizat?! V-a spus! Si asa si este. Dupa Gorghiu-Dej si Perdoiu «To be Elected», care vinde elefanti roz bietilor eschimosi, acum in PNL a venit… «Fat-Frumos»! Nu unul, ci chiar doi! (Problema este in cazul lui Alin Popoviciu, ca inca nu l-a sarutat o printesa indragostita ca sa se poate da de trei ori peste cap si a ramas deocamdata Broscoi)! Sper ca nu urmeaza acum la Marele PNL femeia cu barba si piticul porno!”.

author avatar
Simona Badulescu
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger