AcasăNewsPonta, tu cat timp petreci zilnic la toaleta?

Ponta, tu cat timp petreci zilnic la toaleta?

Chiar daca la inceput nu au crezut sau au luat drept o intoxicare „intelegerea de la Cornu”, prezentata in exclusivitate de „National”, tot mai multi dintre liderii USL au ajuns sa strige ca din gura de sarpe: „Tradareee”!

NEXT LEVEL - PSD a trecut de la „Prostanac” la „Prostamol”

De la „colegii” liberali si pana la membrii „nucleului dur” al PSD, numarul contestatarilor lui Victor Ponta creste vertiginos.

Daciana Sarbu il hraneste zilnic pe Victor Ponta cu supa de mazare sau salata cu muguri de floarea soarelui

Iar acestia il suspecteaza ca, de dragul ramanerii pe functie si a „mangaierilor” pe crestet din partea mai-marilor europeni, a ajuns sa adopte teoria „coabitarii” pana si la toaleta. Asa ca i-au pus premierului porecla de „PROSTAMOL”, banuindu-l ca se refugiaza atat de des la WC, pentru a putea raporta  „supraveghetorilor” .

Asculta si fuge!

Aceasta pare sa fie tehnica de negociere folosita de premierul Romaniei in ultimele doua saptamani. Si tot mai multi dintre colaboratorii sai apropiati se arata cel putin intrigati de obsesia lui Victor Ponta. Care, atunci cand i se prezinta un raport secret care contine informatii ce ar putea fi folosite impotriva presedintelui Traian Basescu, are un comportament cel putin bizar. Asculta cu mare atentie tot ce i se spune, dupa care baga mereu aceeasi „placa”: „ Imi cer scuze, dar nu am apucat sa ma duc la toaleta de azi dimineata”. Si dispare in graba. Iar „lasatul vezicii”, de fiecare data cand este pus la curent cu astfel de rapoarte sensibile, i-a facut pe membrii din Servicii, loiali USL, sa-l banuiasca de un joc dublu. Si ca, pur si simplu, acesta fuge la toaleta ca sa raporteze ca uite ce „bomba” are el impotriva lui Basescu, dar nu o foloseste pentru ca a invatat lectia „coabitarii”.

Dosare grele

Dupa cum sustin sursele noastre, cateva din informatiile obtinute cu mare dificultate chiar ar fi putut face tandari imaginea publica a lui Traian Basescu. Insa, culmea, dupa „intelegerea de la Cornu”, Victor Ponta ar fi refuzat sa scoata acest as din maneca. Si a procedat la fel si cu alte dosare grele intrate in posesie, ceea ce a intins la maxim nervii apropiatilor care asteptau declansarea vendettei…

Aroganta lui Stroe

Apucaturile sefului executivului sunt deja de notorietate, din moment ce secretarul de stat Radu Stroe, intr-o cearta caracteristica cu seful sau, ministrul Mircea Dusa, nu s-a sfiit sa-i reproseze acestuia ca „ne-am saturat sa-l asteptam pe Ponta al vostru sa iasa de la toaleta”. Acum, ce-i drept, in apararea premierului, poate avea o anumita relevanta si meniul pe care sotia sa insista sa i-l serveasca zilnic, dupa cum reiese din postarile de pe pagina de Facebook a Dacianei Sarbu: „Supa de mazare, salata cu muguri de floarea soarelui si mascarpone cu capsuni”. Asa ca n-o fi doar coabitarea de vina…

author avatar
Catalin Tache
2.340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger