AcasăNewsPonta trecu la „prefectul compus”

Ponta trecu la „prefectul compus”

Chiar daca nu a apucat sa se instaleze bine la Palatul Victoria, Victor Ponta s-a tinut de promisiune si a ras toti prefectii si subprefectii.

Ponta nu este dispus sa mearga pe mana vechilor prefecti

Prima sedinta de Guvern, prima masura radicala. Premierul Victor Ponta a demis toti prefectii si subprefectii numiti de PDL si UDMR. Imediat, a inceput si forfota in partidele care alcatuiesc USL.

Victoras, Victoras, vreau prefect la Calarasi!

23 de judete la 18. Aceasta pare sa fie schema de impartirea a prefecturilor. Cel putin asa sustin pesedistii, care au precizat ca Victor Ponta ar fi renuntat la Bucuresti in favoarea liberalilor. Mai mult, ACD-ul, adica PNL si PC, va putea nominaliza oameni in judetele unde sefia CJ este detinuta de PSD. Situatie care i-a cam iritat pe baronii social-democrati care asteptau cu nerabdare sa-si puna oamenii pe functii. De departe insa, cel mai insistent se pare ca este liberalul Raducu Filipescu, seful CJ Calarasi, care il tot pandeste pe Victor Ponta, ba pe la Parlament, ba pe la USL, in speranta ca o sa-l convinga sa-l unga prefect peste judetul pe care il pastoreste.

author avatar
Adelina Ionicel
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger