AcasăNewsPonta trage la verde

Ponta trage la verde

Voturile pe care ecologistii le-ar putea aduce ii fac cu ochiul din ce in ce mai tare liderului PSD, Victor Ponta.

Victor Ponta vrea sa-i bage pe ecologisti in USL

Constient de faptul ca nici reciclarea becurilor si nici bicicletele care zac in curtea din Kiseleff nu sunt suficiente pentru a „inverzi” imaginea prafuita a PSD-ului, Victor Ponta a inceput sa trimita semnale catre partidele ecologiste.

Vrea alianta cu „verzii”

Prezent la Forumul National al Ecologistilor, Victor Ponta i-a invitat pe verzi sa treaca in barca USL. „Cred ca e nevoie de un Forum Ecologist, am spus-o, cred ca e nevoie in cadrul USL de un partid ecologist. PSD e prea mare ca sa fie doar ecologist. Are prea multi primari ca sa-i convinga pe toti ca mediul e mai important decat voturile. Are prea multe preocupari in domeniul economic si social ca sa reuseasca sa puna mediul pe primul loc”, a declarat Ponta, precizand ca formatiunea pe care o conduce are nevoie de o strategie clara care sa-i determine pe cei multi sa inteleaga valorile ecologismului.

Sediul PSD din Kiseleff a fost dotat cu chioscuri de reciclat baterii si biciclete

“Cred ca, strategic este sa existe o voce care, de cate ori vorbim despre locuri de munca ,sa ne traga de maneca si sa spuna «Da, locuri de munca, dar nu distrugand natura», de cate ori vorbim despre exporturile Romaniei, sa ne traga de maneca si sa ne spuna «Da, dar nu exportand copaci»”, a mai subliniat Ponta. Ca liderul PSD  a devenit extrem de sensibil la poluare o demonstreaza si faptul ca, deunazi, l-a trimis pe colegul Gabriel Mutu sa-si mute limuzina Mercedes SL 6.3 din curtea partidului. Motivul: autoturismul de lux nu se pupa de fel cu bicicletele pe care Ponta le promoveaza.

 

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger