AcasăNewsPonta: Toate VICTIMELE accidentului din MUNTENEGRU au fost identificate

Ponta: Toate VICTIMELE accidentului din MUNTENEGRU au fost identificate

Seful Guvernului a anuntat ca identificarea tuturor persoanelor care au pierit in cumplitul accident din Muntenegru a fost finalizata.

Premierul Ponta a precizat, marti, ca autoritatile muntenegrene au incheiat procesul de identificare a celor 18 victime aflate in autocarul care s-a prabusit intr-o rapa din Podgorica, potrivit realitatea.net. Urmeaza ca oficialii romani sa anunte familiile victimelor. Totodata, seful Executivului a anuntat ca, de indata ce vor primi unda verde din partea procuraturii muntenegrene, ramasitele trupesti ale turistilor care au pierit in tragedie vor fi transportate in Romania, cu un avion care este special pregatit, la Podgorica, pentru acest scop.

Totodata, Ponta a anuntat ca trupurile persoanelor care si-au pierdut viata in tragedia din Muntenegru vor fi duse la Institutul de Medicila Legala, inainte de a fi transportate catre orasele din care proveneau turistii aflati in vacanta in momentul producerii nenorocirii. 18 romani au murit si alti 29 au fost raniti, dupa ce autocarul in care se aflau a gazut in gol, intr-o prapastie, in Podgorica. Cei mai multi turisti erau din Bucuresti si din judetul Arges. Persoanele care au suferit leziuni in urma caderii autocarului in rapa vor fi transportate, in cursul acestei zile, cu doua avioane, la Bucuresti. Starea a patru dintre victime este grava si urmeaza ca medicii sa stabileasca daca pot suporta transferul in Capitala.

234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger