AcasăNewsPonta tine mai mult la PNL decat la Geoana

Ponta tine mai mult la PNL decat la Geoana

Dupa ce a fost ironizat de Liviu Dragnea, care l-a trimis sa candideze la Cotroceni de la PNL, Mircea Geoana este luat peste picior si de succesorul lui, Victor Ponta.

Victor Ponta nu-l iarta pe Mircea Geoana, il tavaleste ori de cite ori poate

Aspiratiile prezidentiale ale lui Mircea Geoana au fost luate la misto de colegii sai pesedisti. “Sansele lui Mircea Geoana de a deveni candidat (la presedintie – n.r.) sunt enorme”, a ironizat actualul lider al PSD dorintele predecesorului sau. Dorinte despre care a precizat ca se abtine sa le comenteze: “Eu fac politica aici, in rest fiecare poate sa-si doreasca ce vrea, ce are el in suflet”. Intrebat ce parere are despre solutia propusa de Dragnea, “Domnul Geoana, ca sa aiba sanse, ar trebui sa treaca la PNL, candidatul USL la Presedintie fiind dat de PNL”, Ponta a continuat tot pe un registru ironic. “Eu tin la PNL”, a sustinut actualul lider al PSD, insinuand astfel ca ar regreta napasta care s-ar abate asupra liberalilor, in cazul in care Geoana ar vrea sa se inscrie in partidul condus de Crin Antonescu.

Mircea Geoana

In comparatie cu Victor Ponta, care s-a limitat doar la comentarii ironice, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a cerut ca Mircea Geoana sa fie adus, din nou, la judecata partidului. “Sa vina sa dea explicatii. Nu e normal sa-si faca agenda in afara PSD”, a tunat Iliescu in sedinta BPN.

Nastase: “Pentru mitocania lui Basescu, Ponta e omul potrivit!”

Adrian Nastase

Victor Ponta plateste scump afirmatia “nu pot sa fiu ca Ion Iliescu sau Adrian Nastase, Romania s-a schimbat”. “Cred ca Victor Ponta este mai potrivit decat mine intr-o societate in care Traian Basescu are un anumit stil, are o anumita conduita”, l-a plesnit Nastase, subliniind si ca liderul PSD “mai are de rezolvat castigarea alegerilor”.

author avatar
Simona Badulescu
241 afisari

2 COMENTARII

  1. Prostanacul nu poate pleca la PNL pentru ca Antonescu nu uita cum l-a sustinut in 2009, iar Prostanacul a facut jocurile stapanului sau baoshescu/Asta este o gluma cu plecatul la PNL, de care prostovanul s-a prins numai dupa ce soacra sotiei sale i-a explicat pe indelete ca este un ratat din nastere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger