AcasăNewsPonta: Stăneștii și olguții, slugile lui Dragnea, o țin de ațe pe...

Ponta: Stăneștii și olguții, slugile lui Dragnea, o țin de ațe pe marioneta Veorica

Vestea că datoria externă totală a României a crescut cu 4,254 miliarde euro în primele 6 luni, la 103,671 miliarde euro, l-a făcut pe Victor Ponta să lanseze un atac de o duritate rară la adresa PSD, chiar în perioada în care în spaţiul public există discuţii despre varianta cooptării Pro România la guvernare.

Victor Ponta Foto Facebook

Fostul prim-ministru afirmă că banii au fost furaţi de oamenii din jurul Vioricăi Dăncilă, iar aceştia nu trebuie să scape nepedepsiţi.

„Aceștia sunt banii pe care i-au furat și i-au prăpădit baronii, mafioții, stăneștii și olguții, slugile răspopite ale lui Dragnea – toți care o țin de fire pe marioneta Veorica!

4,25 MILIARDE EURO care vor fi plătiți de români! Și ei cred că scapă așa??? Ei cred că îi aduc la guvernare pe PNL și USR și își văd liniștiți de banii furați – să le dovedim că nu va fi așa!

În acest timp oamenii simplii, angajați, pensionari, oameni cu gândire și nevoi de stânga, adevărații social-democrați din România, văd că în fiecare zi cresc toate prețurile, viață devine mai grea, săracii devin mai săraci și baronii devin mai bogați și mai aroganți (cu toate rudele, amantele și camarila lor)!

ProRomania va salva Stânga și social democrația în România – în primul rând trebuie însă să o salvăm de baroni, hoți, analfabete și sicofanți care le-au luat oamenilor tot ce aveau (inclusiv mândria de a fi social-democrat)!”, scrie Ponta pe Facebook.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
298 afisari

2 COMENTARII

  1. Domnul Ponta nu ne spune ce părere are despre colaboratorul și înlocuitorul dumnealui când s-a operat prin Turcia, domnul Gabriel Oprea, coleg de plagiat cu dumnealui. Situația actuala din țara i se datorează și dumnealui , pe vremea când era prim ministru avea o obsesie ‘ sa-l bage la închisoare pe domnul Basescu, era prieten cu Ghiță și alți bravi romani care a-și îndesau bine buzunarele. A avut o ascensiune ușoară, fără munca, și-a dat seama din liceu ca in politica se trăiește bine, mai ales la vârf, fără mare efort. Când elevii serioși Învățau pentru bacalaureat, admitere la facultate,dumnealui dormea pe sub poduri la Paris ( așa a spus), vizita muzeele, la întoarcere a devenit brusc speranța tineretului socialist și mentorul domnului Nastase. Nu sunteți credibil domnule Ponta, nu aveți habar de realitatea românească, rănile sunt adânci și multe de ce nu vorbiți despre ele in luările de cuvânt, v-ați specializat pe atacat adversarii, nu sunteți nici mai bun , nici mai competent. La munca, munca adevarata aceasta va recomand.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger