AcasăNewsPonta: SPP isi face datoria! Am fost amenintat, insa mi-a transmis...

Ponta: SPP isi face datoria! Am fost amenintat, insa mi-a transmis informari si in scris

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca au existat situatii in care a fost amenintat, fara sa dea, insa, alte detalii despre acestea. Prim-ministrul a subliniat, in schimb, ca primeste informari de la SPP, inclusiv in scris, atunci cand este vorba de situatii care pot pune in pericol viata sa ori a familiei sale.

„Eu primesc informari de la SPP atunci cand e vorba despre situatii care pot pune in pericol viata mea sau a cuiva din familie. E normal, isi fac datoria”, a spus Ponta,  citat de realitatea.net.

„Atunci cand e vorba de ceva care pune in pericol mai putin persoana mea – pentru ca sunt insotit totdeauna de cel putin un aghiotant –  in general cand e vorba de familie, daca e vreo problema – am copii, nu vreau sa fie niciodata amenintati – despre asta am primit si informari scrise ca sa fim prudenti si, slava Domnului!, nu s-a intamplat niciodata nimic”, a mai spus Ponta.

Fiind intrebat de jurnalisti daca au fost situatii in care a fost amenintat, Ponta a raspuns afirmativ. „Bineinteles ca au fost, dar cand ai o asemenea functie iti asumi tot felul de nemultumiri”, a spus premierul.

author avatar
Alina Costache
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger