AcasăNewsPonta si Vosganian nu pricep romana lui Jeffrey Franks

Ponta si Vosganian nu pricep romana lui Jeffrey Franks

Ori cat ar da din gura, Jeffrey Franks nu reuseste sa se faca inteles

Intalnirile cu Jeffrey Franks ii zapacesc si mai tare pe liderii USL, care si asa orbecaie pe incurcatele carari ale economiei.

Ori cat ar da din gura, Jeffrey Franks nu reuseste sa se faca inteles

Au vorbit impreuna, dar s-au inteles separat. Doi reprezentanti de seama ai USL, pesedistul Victor Ponta si liberalul Varujan Vosganian, se intrec in declaratii contradictorii prinvind deficitul bugetar. „Am aflat cu foarte mare surprindere si suparare faptul ca ingrijorarile noastre exprimate anterior se confirma acum din, totusi, partea abilitata a celor de la FMI si CE. Deficitul anuntat pentru anul 2012 de 1,9% este unul fals. Deja ni s-a spus ca la acest deficit de 1,9% se vor adauga cel putin 0,2%, deci se va ajunge la 2,1%”, a declarat presedintele PSD, la finalul intrevederii cu delegatia Fondului condusa de Jeffrey Franks.

“Constructia bugetului cu un deficit de 1,9% este nerealista. Avand in vedere revizuirea in sens negativ a cresterii economice, deficitul va creste cu 0,3%, ajungand la 2,4%”, a precizat liberalul Varujan Vosganian. Ce mai, ati priceput tot! Data viitoare poate-i sugerati lui Franks sa vorbeasca si pe limba voastra.

author avatar
Victor Paun
633 afisari

2 COMENTARII

  1. Doar Igas si pedelistii inteleg romana vorbita de Franks. Iar limba lui Basescu e inteleasa de mogulul George Constantin Paunescu, al carui dosar de securist e tinut ascuns de CNSAS.

  2. ba nu .ce spune ponta si antenescu e sfant e litera de lege.se duc la bruxelles imbracati in costume de mii de euro si se plang ca e dictatura in romania.daca ajungeau ascunsi in tir-uri da ii credeam ,dar asa injura 24din 24 ore ,presedintele si guvernul sinu pateste nimeni nimic .aduceti-va aminte de 2000-2004 cand nimeni nu misca in front fara voia lui nastase.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger