AcasăNewsPonta si Sova, la instanta. S-a cerut audierea Alinei Gorghiu

Ponta si Sova, la instanta. S-a cerut audierea Alinei Gorghiu

Atat fostul premier, cat si fostul ministru din guvernul pe care l-a condus, ambii trimisi in judecata de catre procurorii DNA in dosarul „Rovinari Turceni” au ajuns in aceasta dimineata la Curtea Suprema, unde, mai nou, s-a cerut audierea Alinei Gorghiu in cadrul cauzei ajunse in instanta.

Motivul prezentei celor doi politicieni l-a reprezentat faptul ca vineri fusese stabilit un nou termen in cauza amintita. Doar ca, la cererea partilor, magistratii au dispus o amanare a audierilor, pana pe 14 luna viitoare. Drept pentru care atat Sova, cat si Ponta au parasit cladirea instantei la scurta vreme de la ora 10.

Primul care a parasit Curtea Suprema a fost fostul ministru Sova, care a ales sa nu faca declaratii in fata presei. L-a urmat, la scurta vreme, si fostul sef de la Palatul Victoria. Victor Ponta a confirmat, practic, o solicitare adresata instantei de catre aparatorul legal al unuia dintre fostii directori ai complexelor amintite, in privinta audierea co-presedintelui liberal, Alina Gorghiu, avocat de meserie. „Dupa cum ati vazut, ceilalti inculpati au cerut audierea dnei Gorghiu. Doamna procuror a fost de acord ca toata lumea sa fie audiata, mai putin dna Gorghiu. (…) ea a incheiat contractele”, a precizat Ponta, in drumul sau spre masina cu care avea sa plece de la instanta.

Va amintim ca atat Ponta, cat si Sova au fost trimisi in judecata in urma cu exact un an, fostul premier – avocat de meserie- fiind acuzat de procurori, printre altele, de fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani.

323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger