AcasăNewsPonta si Macovei, candidatii dinamita

Ponta si Macovei, candidatii dinamita

Batalie pe viata si pe moarte pentru Bucuresti. In paralel cu zvonurile privind retragerea din cursa a lui Sorin Oprescu, doi noi combatanti isi fac aparitia in ring: Victor Ponta (USL) si Monica Macovei (PDL).

Ca sa reintre in bratele pesedistilor, Victor Ponta e gata sa se faca primar

In timp ce pentru Victor Ponta candidatura la fotoliul de primar general este un colac de salvare, o modalitate prin care liderul social-democrat incearca sa castige punctele pierdute in fata activului de partid, pedelista Monica Macovei se plieaza mai bine pe pretentiile bucurestenilor, dupa cum reiese din sondajele realizate in Capitala.

Liderul PSD, disperat sa-si dreaga imaginea

Sfatuit de oamenii lui de casa, Victor Ponta este gata sa se arunce in lupta pentru Primaria Capitalei. Dezvaluirea a fost facuta de fostul strateg politic Cozmin Gusa care sustine ca liderul social-democrat are mari probleme in interiorul partidului. “Din cauza esecurilor repetate, Victor Ponta si-a pierdut sustinerea in PSD, iar constructia pe care a girat-o (USL – n.r) este in cadere libera, s-a dus sub 50%. Prin urmare, Ponta are nevoie de o miscare spectaculoasa, de o miza care sa-l recredibilizeze si sa-i confere un avantaj in lupta cu vechea garda, revoltata la gandul ca va mai sta multi ani in opozitie”, a declarat Gusa pentru “National”, aratand ca in PSD nimeni nu crede ca Traian Basescu il va nominaliza vreodata pe Ponta ca premier. In consecinta, liderul social-democrat va juca pe cartea candidaturii la PMB pentru a nu zbura din fruntea partidului. Pentru ca planul sa functioneze cat mai bine si posibilele tradari din interior sa fie anihilate, Ponta a decis sa elimine toti pesedistii bucuresteni, fideli vechii garzi.

Oprescu, folosit pe post de momeala

Pe Sorin Oprescu il asteapta o perioada agitata

Declaratiile legate de sprijinul neconditionat pe care USL este gata sa i-l ofere , in 2012, actualului primar Sorin Oprescu sunt doar perdele de fum, sustine acelasi Cozmin Gusa. “Victor Ponta are un singur interes: sa castige simpatia alegatorilor lui Sorin Oprescu.  Atat el cat si uselistii stiu foarte bine ca Oprescu ar putea renunta la candidatura pe fondul problemelor grave pe care le are. Dosare mai vechi, cu care Sorin Oprescu a mai fost santajat, dar si dosare mai noi.  Unele dintre ele sunt in line dreapta”, a mai afirmat Gusa, precizand ca atat actualul primar cat si fiul acestuia, Mircea Oprescu, pot fi arestati oricand.

PDL o scoate la incalzire pe Monica Macovei

Cozmin Gusa sustine ca Monica Macovei ar putea fi candidatul surpriza al PDL

In contrapartida, Cozmin Gusa sustine ca PDL va merge, cel mai probabil, pe mana Monicai Macovei. “Pe fondul scandalurilor legate de proasta gestionare a fondurilor in Capitala, in mai toate sondajele, bucurestenii au declarat ca vor un primar integru si care sa cheltuiasca banii cu cap. Din informatiile mele, PDL o pregateste pe Monica Macovei, care se incadreaza in acest portret-robot. De altfel, mesajul de campanie va fi unul anti-coruptie”, ne-a mai declarat Gusa.

author avatar
Adelina Ionicel
528 afisari

3 COMENTARII

  1. DACA BUCURESTENII VOTEAZA UN PEDELIST ATUNCI ISI MERITA SOARTA.
    LE DORESC MITICILOR ASA CEVA …

  2. sunteţi un fel de EV. Zilei. Chiar credeţi că Ponta va candida la primăria Buc. Încercaţi să induceţi în eroare pe cei care vă citesc, mai mult sunteţi nişte pupincurişti ai lui Băse

  3. Cosmin Gusa chiar nu are ce face!Vine si intoxica presa cu tot felul de aiureli,gen OTV!De unde a mai iesit asta cu dosarele lui Sorin Oprescu?Probabil ca cea mai mare”nelegiure” a lui Sorin Oprescu a fost aceea de a sta intr-un partid in care seful lui direct era Goagal,prietenul lui Gusa!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger