Cauta

Ponta si Antonescu si-au luat teapa: USL nu e a lor, ci a urmasilor lui Voiculescu!

Un tanar membru al Partidului Conservator, Stefan Atanasiu pe numele sau, este proprietarul, in acte, al marcii Uniunea Social Liberala.

Victor Ponta si Crin Antonescu au ramas cu ochii in soare, dupa ce un conservator le-a suflat USL de sub nas

„USL este pe maini bune”, sustine conservatorul Bogdan Diaconu, seful pe line de partid al lui Atanasiu. De asta se temeau si cei doi co-presedinti, Crin Antonescu si Victor Ponta care, desi stiau cum sta treaba, nu au suflat nicio vorba in legatura cu „paternitatea” USL, sterpelita de sub nasul lor de abilul conservator Atanasiu. Care, afland planurile de nunta ale liberalilor si pesedistilor, a dat fuga la OSIM, cu cateva zile inaintea anuntului oficial, si a inregistrat pe numele sau Uniunea Social Liberala. Dupa zece zile in care s-au laudat pe la toate posturile de televiziune cu isprava lor politica, pesedistii au luat si ei calea OSIM-ulu, solicitand inregistrarea marcii „Uniunea Social Liberala PSD PNL-PC”.

Soarta Uniunii Social Liberale este la mana lui Dan Voiculescu

Chiar daca exista o diferenta intre cele doua titulaturi, social-democratii au ramas cu buza umflata, Stefan Atanasiu fiind declarat proprietarul USL, tanarul primind certificatul de inregistrare pe 23 august 2011. Ulterior, PSD a revenit cu alte cereri, dar acestea se afla si acum in analiza OSIM. Prin urmare, Uniunea cu care se falesc Victor Ponta si Crin Antonescu se afla, spre disperarea lor, in ograda liderului conservator Dan Voiculescu. Care ii poate lasa pe cei doi, daca nu sunt cuminti,  fara jucaria politica preferata.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version