AcasăNewsPonta si Antonescu si-au luat teapa: USL nu e a lor, ci...

Ponta si Antonescu si-au luat teapa: USL nu e a lor, ci a urmasilor lui Voiculescu!

Victor Ponta si Crin Antonescu au ramas cu ochii in soare, dupa ce un conservator le-a suflat USL de sub nas

Un tanar membru al Partidului Conservator, Stefan Atanasiu pe numele sau, este proprietarul, in acte, al marcii Uniunea Social Liberala.

Victor Ponta si Crin Antonescu au ramas cu ochii in soare, dupa ce un conservator le-a suflat USL de sub nas

„USL este pe maini bune”, sustine conservatorul Bogdan Diaconu, seful pe line de partid al lui Atanasiu. De asta se temeau si cei doi co-presedinti, Crin Antonescu si Victor Ponta care, desi stiau cum sta treaba, nu au suflat nicio vorba in legatura cu „paternitatea” USL, sterpelita de sub nasul lor de abilul conservator Atanasiu. Care, afland planurile de nunta ale liberalilor si pesedistilor, a dat fuga la OSIM, cu cateva zile inaintea anuntului oficial, si a inregistrat pe numele sau Uniunea Social Liberala. Dupa zece zile in care s-au laudat pe la toate posturile de televiziune cu isprava lor politica, pesedistii au luat si ei calea OSIM-ulu, solicitand inregistrarea marcii „Uniunea Social Liberala PSD PNL-PC”.

Soarta Uniunii Social Liberale este la mana lui Dan Voiculescu

Chiar daca exista o diferenta intre cele doua titulaturi, social-democratii au ramas cu buza umflata, Stefan Atanasiu fiind declarat proprietarul USL, tanarul primind certificatul de inregistrare pe 23 august 2011. Ulterior, PSD a revenit cu alte cereri, dar acestea se afla si acum in analiza OSIM. Prin urmare, Uniunea cu care se falesc Victor Ponta si Crin Antonescu se afla, spre disperarea lor, in ograda liderului conservator Dan Voiculescu. Care ii poate lasa pe cei doi, daca nu sunt cuminti,  fara jucaria politica preferata.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
717 afisari

10 COMENTARII

  1. Doar ideea infiintarii acestei uniuni nu le-a apartinut lui ponta si antonescu, ci lui Voiculescu.

  2. bravo ! maimutoii poate vor pricepe ca ,doar,asta sunt.observatie:nu am treaba cu nici un partid .

  3. Fondatorul Uniunii Social Liberale este chiar Voiculescu. Avem nevoie de aceasta constructie politica.

  4. Ce minte putina sa ai ca sa crezi ca basescu a fost, este si va fi mai putin turnator decat Voiculescu.Titlul face parte din jocurile operative de tip securist lansate de basescu pentru intimidarea, destabilizarea si destramarea opozitiei deabia coagulate.Autorul articolului este de sorginte portocalie, se vede de la o posta, dar se da in vileag prin obiectivul urmarit cu acesta.Uite ca mai sunt destui mamaligari prosti si lasi care pot fi manevrati si din nou prostiti de aceste jocuri mafiote portocalii bine tintite si prost prezentate de jurnalisti.Dar banii, chiar daca sunt de furat, nu au miros nici pentru scribalai de doi centi.Chiar daca usl nu imi place tot il voi vota, macar asa pentru schimbare si speranta,care moare ultima.

  5. Voiculescu este cel care a unit opozitia! Pentru ca ii pasa ca Romania sa iasa din criza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger