AcasăNewsPonta si Antonescu demisioneaza iar

Ponta si Antonescu demisioneaza iar

“Amendati” de conducerea  Parlamentului, demnitarii protestatari si-au pierdut definitiv apetitul pentru legi, plen, comisii.

Parlamentarii USL i-au din nou in calcul varianta demisiei in bloc

Pentru ca joaca de-a greva nu  prea a dat rezultate, reprezentantii puterii reusind sa se mobilizeze onorabil la vot, uselistii sunt gata sa-si scrie din nou demisiile. Evident, varianta a fost readusa in discutie de Crin Antonescu si Victor Ponta care, fie vorba intre noi, oricum nu dau in branci prin Legislativ. Ca sa aiba mai mult succes in randul propriilor colegi, cei doi lideri USL au folosit drept argument decisiv atitudinea ostila a pedelistilor, amenintarile si campania de afisaj negativ.  Un semnal in acest sens a fost dat, deunazi, de pesedistul Victor Ponta care a anuntat ca el demisioneaza pe motiv de Roberta Anastase. “Eu nu ma mai intorc in Camera Deputatilor si imi voi da demisia cu totul din Camera Deputatilor, cat timp doamna Anastase ramane presedinta Camerei”, a afirmat liderul social-democrat. Ideea a fost preluata din zbor si de restul uselistilor care ar prefera sa se ocupe de campania electorala decat sa se mai joace de parlamentarii grevisti. Prin urmare posibilitatea ca uselistii sa demisioneze in grup va fi din nou discutata in forurile de conducere ale PSD si PNL.

Ungureanu, sol de pace

Pentru ca Ponta si Antonescu nu dau semne ca ar avea chef sa revina in Parlament, iar democrat-liberalilor li s-a cam acrit de fitele celor doi, problema a fost pasata in curtea lui Mihai Razvan Ungureanu. Informatia a fost confirmata de liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, care si-a exprimat speranta ca intalnirea premier – opozitie sa aiba loc in cel mai scurt timp. „S-a discutat la nivelul BPN ca va exista o invitatie din partea premierului Razvan Ungureanu, adresata opozitiei. Asteptam sa se materializeze”, a declarat Mircea Toader, precizand ca aceasta intalnire ar putea avea loc saptamana viitoare, la ea urmand sa participe si presedintele PDL Emil Boc.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
858 afisari

9 COMENTARII

  1. Am ajuns sa-mi fie mai greata de Ponta chiar si decat de Basescu. Si nu credeam ca voi ajunge chiar asa.

  2. LA CAT SUNT DE JAVRE MINCINOASE NU MAI CREDE NIMENI SI-AU UMPUT CONTURILE,SI-AU LUAT CASE SE DUC IN PARLAMENT DOAR DE PLCTISEALA
    POLITICIENI DE BUN SIMT CAND SPUN O VORBA O FAC COPRESEDINTII USL SUNT EXPRESIA JEGULUI POLITIC

  3. Ponta si Crin sunt doua caricaturi aflate in subordinea marelui turnator la securitate Felix Voiculescu, cel ce a pradat si conturile de la Crescent. Cum gresesc cu ceva sunt chemati la ordine de varanul Felix.

  4. in schimb ailalti care sunt in parlament dau in brinci de-i ia cu lesin…mi-e sila de toti asa-zisii politicieni.

  5. Mamaligari lasi si portocalii isi dau de zor cu parerea contra cast din bani de furat si pe aici.Daca mafia statala portocalie si al ei stapan detin controlul parlamentar si au majoritatea, atunci de ce se dau de casul mortii sa-i aduca pe usl-isti inapoi in parlamentul lui bashescu.Daca usl-l se intoarce in parlament, inseamna ca au pus si ei botul la banii de furat ai mafiei portocalii statale.Daca raman pe pozitii in afara balciului portocaliu mai au sanse sa-i votez, de fapt revoltatii i-au determinat sa paraseasca caricatura asta de parlament plina de hoti si analfabeti cu multe diplome si multe stele de generali.

  6. DOMNILOR PNL-ISTI SI PSD-ISTI ! voi nu gasiti alti presedinti pt a inlocui putorile astea care va trag in jos?VOI NU VEDETI CA-S MARIONETELE LUI FELIX SI JOACA CUM CANTA SECURISTUL? ce naiba?sunteti atatea oameni inteligenti care va lasati condusi de trepadusii astia doi?

    • Cred ca pnl-ul este IRECUPERABILLLLLLLLL!!!!!!
      Poate pe la psd sa mai fie ceva samanta de ,,politician” cat de cat onorabil.Personal,nu vad nici o sansa ca cele doua partide sa-si devoreze presedintii,atata timp cat la antene se duc tot felul de personaje care dau cu ,,latraul”la greu.Cat despre demisie,asa ceva n-ai sa vezi!!!.Unii dintre parlamentari,nu stiu sa faca altceva si atunci sunt mancati.Altii,nu-si permit sa riste pierderea imunitatii(prietenii stiu de ce!!!!).Asa ca,vom vedea acelasi circ jenant,murdasi fara substanta pana in alegeri.Cred ca aceasta campanie o sa ne dezvete de a mai crede ca ,aceasta clasa politica vrea cu adevarat sa faca ceva pentru tara asta.Personal.n-am sa renunt la dreptul meu de a vota,dar,cu siguranta n-am sa pun stampila pe nici un partid parlamentar,dar nici pe pp.dd sau pe romania mare(ca doar nu mi-a luat Dumnezeu mintile!).Timp mai este,asa ca ,,rabdare si tutun”.

  7. NU MAI VOTATI FOSILE PENTRU NOUA LEGISLATURA !!DAK AU IN SPATE 22 DE ANI DE PARLAMENT LE DOARE-N PAISPE !SA VINA PARLAMENTARI NOI CARE SA LUCREZE CA TRAGERE DE INIMA SI CU CONSTIINTA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger