AcasăNewsPonta si Antonescu „au iesit” din USL

Ponta si Antonescu „au iesit” din USL

Crin Antonescu si Victor Ponta au reusit din nou sa-si puna colegii de partid in cap

Propunerile heirupiste ale celor doi lideri USL, menite sa-l intimideze pe Traian Basescu, i-au bagat in fibrilatii pe liberali si pesedisti.

Crin Antonescu si Victor Ponta au reusit din nou sa-si puna colegii de partid in cap

Unde dai si unde crapa! In timp ce presedintele Traian Basescu nu s-a aratat deloc impresionat nici de organizarea unor anticipate in toamna si nici de varianta unui guvern tehnocrat, social-democratii si liberalii au ramas cu gurile cascate ascultand ce minunatii debiteaza liderii lor.

“Au plusat ca sa se dea mari”

Uimirea a lasat imediat loc furiei, uselistii fiind turbati din cauza faptului ca au aflat de la televizor ce planuri au sefi lor pentru ei. “Propunerile pe care le-au facut  Ponta si Antonescu au fost in prima auditie si pentru noi. Nu stim de unde l-au scos pentru ca noi nu am discutat asa ceva”, ne-au declarat surse din PNL.  Evident, aceeasi nedumerire domnea si in randul pesedistilor: “Mandatul cu care Ponta urma sa se prezinte la Cotroceni prevedea respingerea unei discutii despre reorganizarea administrativa si revizuirea Constitutiei cu actuala coalitie guvernamentala.

Atat Ponta cat si Antonescu au plusat ca sa se dea mari. Noi nu am discutat despre anticipate si guvern tehnocrat”. Ca cei doi politicieni au jucat in afara USL o demonstreaza si faptul ca au mers singuri la Cotroceni, desi in invitatie se preciza ca delegatia putea fi compusa din cinci membri ai Uniunii. Chestionat pe aceasta tema, liderul liberal Crin Antonescu a dat-o la intors, afirmand ca nici el si nici Victor Ponta nu sunt dispusi sa se conformeze regulilor impuse de Traian Basescu.

 

author avatar
Adelina Ionicel
927 afisari

2 COMENTARII

  1. ponta si antonescu au demonstrat inca o data daca mai era nevoie cit sunt de caricaturisti buni de jucat la circ pacat ca acesti doi indivizi lipsiti debunul simt vor sa aqjunga la putere oare noi alegatorii meritam iar acest circ facut de acesti doi bufoni?

  2. Ca sa va dati seama de pafarismul astora doi, iata aberatia propusa: guvern de tehnocrati, alegeri pe 30 noiembrie 2011. Conform constitutiei, art. 89, alegerile, anticipate, cei doi s-au ferit sa spuna cuvintul, se declanseaza doar daca vrea presedintele (care „poate” convoca noi alegeri) si numai dupa ce 2 doua ori parlamentul nu voteaza un nou guvern. Or, daca voteaza un guvern de tehnocrati, inseamna ca nu l-a invalidat! Asadar, nu se indeplineste conditia esentiala a alegerilor inainte de termen (ca sa nu spun anticipante, ca nu le place astora doi), adica doborirea de 2 ori consecutiv a guvernului in functie. Urechisti…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger