AcasăNewsPonta se razboieste in continuare cu primarii PDL

Ponta se razboieste in continuare cu primarii PDL

Victor Ponta merge la intimidare: ii ameninta pe primarii PDL ca le va imputa cheltuielile de judecata, daca indraznesc sa se adreseze Justitiei.

Victor Ponta vrea sa-i lase fara bani pe adversarii sai politici din administratia locala

”O ordonanta de urgenta inseamna o lege si nu vor castiga niciun proces impotriva Guvernului”, le transmite premierul Victor Ponta primarilor PDL carora le-a luat inapoi banii dati de guvernul Ungureanu. Iar pentru a le taia elanul de a-l da in judecata, Ponta i-a amenintat pe edilii democrati ca ii va obliga la plata tuturor cheltuielilor: ”Daca se iau dupa Blaga si dupa Oltean o sa le imput banii de cheltuieli de judecata si o sa le tai tot din bugetele lor”.

Razboiul premier – primari s-a declansat dupa ce actualul guvern a decis sa le ceara edililor PDL banii primiti din fondul de rezerva. In replica, PDL si-a indemnat primarii sa ignore respectiva ordonanta si sa actioneze guvernul in judecata, oferindu-le si un model cadru de actiune in instanta. In plus, Raluca Turcan il acuza pe premierul Ponta ca incearca intimidarea primarilor pedelisti acum, in prag de alegeri, in scopuri pur politice.

author avatar
eNational
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger