AcasăNewsUPDATE Ponta, despre discutiile cu Basescu: "Nu am stabilit nimic, vom continua...

UPDATE Ponta, despre discutiile cu Basescu: „Nu am stabilit nimic, vom continua dialogul”

UPDATE La incheierea discutiei cu seful statului, premierul Ponta a declarat ca cei doi vor avea o noua intalnire pentru a continua dialogul pe tema reprezentarii Romaniei la Consiliul European. „Nu am stabilit nimic decat ca ne vom mai vedea sa continuam dialogul”, a precizat premierul, potrivit Antena3.

UPDATE Intrevederea dintre primul-ministru Victor Ponta si presedintele Traian Basescu s-a incheiat. Cei doi s-au intalnit la Cotroceni in jurul orelor 13.30 si au discutat in jur de o ora.

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu se vor intalni, joi, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre Consiliul European.

„Romania trebuie sa aiba o pozitie coordonata intre toate institutiile sale, atunci cand merge la Bruxelles. Acolo nu e o chestiune de orgoliu. Pozitia Romaniei este ascultata daca este o pozitie coordonata intre toate institutiile statului – Guvern, Presedinte, Parlament. Imi doresc sa fim de acum incolo reprezentati cu acest mandat interinstitutional. Imi doresc ca reprezentantul Romaniei sa aiba in spate acordul tuturor”, a declarat, joi, premierul Ponta.

Miercuri, seful statului a confirmat ca se va intalni cu premierul Ponta. Pentru moment nu este cunoscuta ora la care va avea loc intalnirea de la Cotroceni.

 

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger