AcasăNewsPonta se crede salvatorul lui Basescu

Ponta se crede salvatorul lui Basescu

Traian Basescu s-a pus la adapost atunci cand i-a incredintat lui Victor Ponta sarcina de a forma un nou Guvern. Opinia ii apartine chiar premierului, care a apreciat ca ostilitatea dintre USL si presedinte va continua.

Victor Ponta si Traian Basescu, obligati sa se tolereze reciproc

Presedintele nu avea alta solutie decat sa mearga pe mana USL , ”daca nu-si dorea ca imediat sa suporte consecintele gestului sau”. Asa explica Victor Ponta graba cu care Traian Basescu l-a nominalizat premier. ”Decizia presedintelui Basescu de a ma nominaliza a fost o decizie salutara, cum ar fi spus predecesorul meu in functie, in sensul de salvatoare pentru domnia sa”, a declarat seful Executivului. In ceea ce priveste coabitarea cu presedinele in functie, Ponta a recunoscut ca nu este deloc comoda. ”Ostilitatea dintre USL, dintre Crin Antonescu, eu si Traian Basescu a existat si va exista in continuare. Eu nu fac niciun efort sa ascund acest lucru si cred ca nici presedintele Basescu nu a facut. Nu suntem doar adversari, suntem oameni care gandim profund diferit”, a spus seful Executivului, aratand ca are foarte putine puncte comune cu Traian Basescu in ceea ce priveste viziunea referitoare la viitorul tarii, dar are ”o mie de puncte comune” in acest sens cu Crin Antonescu.

Drastic cu propria-i echipa

Desi sustine ca are incredere in membrii cabinetului pe care-l conduce, Victor Ponta a declarat ca nu va ezita sa demita orice ministru care nu va indeplini conditiile legale. ”Daca exista oricare dintre membrii Cabinetului care nu indeplineste conditiile legale  il voi inlocui”, a precizat premierul, referindu-se la acuzatiile privind o presupusa colaborare cu securitatea, formulate la adresa ministrului de Externe, Andrei Marga.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
669 afisari

1 COMENTARIU

  1. PONTA, UN MARE MINCININOS , NE-AM LAMURIT IN CATEVA ZILE, E MARE FOAMEA LA USL, NU SE POATE…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger