AcasăNewsPonta scuipa in sanul Rovanei Plumb de “pisica neagra”!

Ponta scuipa in sanul Rovanei Plumb de “pisica neagra”!

Victor Ponta a avertizat-o pe Rovana Plumb ca e mai bine sa sufli si-n iaurt dupa ce ti-ai vazut seful fript in 2004

Victor Ponta nu vrea sa o ia pe urmele lui Adrian Nastase, caruia i se spunea ”domnule presedinte” atunci cand era doar premier, dar a pierdut alegerile si a ajuns un simplu domn.

Victor Ponta a avertizat-o pe Rovana Plumb ca e mai bine sa sufli si-n iaurt dupa ce ti-ai vazut seful fript in 2004

Firea superstitioasa a lui Ponta a iesit la iveala in timpul sedintei de guvern, cand a invitat-o pe Rovana Plumb sa i se adreseze cu formula ”domnule presedinte” doar la partid, nu si la guvern: ”Rovana, tii minte ca intre 2000 si 2004 era cineva care ii spunea premierului <<domnule presedinte>>” si nu a fost bine. Te rog sa nu faci… atentie la ce spui”.

Chiar daca Ponta si-a atentionat colega razand, conexiunea cu fapte petrecute cu aproape un deceniu in urma este cel putin bizara si lasa impresia ca actualul sef al USL se teme ca nu cumva ghinionul sa-si bage coada in alegeri, iar PSD-ul de astazi s-o pateasca la fel ca Nastase in 2004: sa piarda, chiar daca totul indica o victorie. Pana sa-si regleze conturile cu Victor Ponta si cu USL, ghinionul a lovit, intr-o forma benigna, ce-i drept, in Rovana Plumb. Care a fost confundata, de un coleg de USL si guvern, cu pedelista Sulfina Barbu. ”Nu sunt mari probleme (cu avizul de Mediu pentru drumul Transalpina. Deja discutia am avut-o cu ministrul Mediului si problema va fi rezolvata. Sulfina Barbu intamplator sta langa mine la sedintele de guvern asa ca avem timp sa dezbatem problemele cu care ne confruntam”, a comentat senin liberalul Ovidiu Silaghi, actualul ministru al Transporturilor. Care, atentionat asupra gafei, s-a multumit cu o transare succinta a incidentului: ”Ma scuzati, Rovana Plumb”.

Videanu il ameninta cu tribunalul pe Ponta

Adriean Videanu se bate cu Victor Ponta pentru banii primarilor

Fostul ministru pedelist l-a somat pe premierul Victor Ponta sa restituie in 24 de ore banii primarilor, daca nu vrea sa fie cercetat pentru abuz in functie. ”Guvernul Ponta se joaca cu legea, nu respecta o decizie a Curtii Constitutionale”, acuza Videanu. Acesta l-a avertizat pe Victor Ponta ca PDL ii va face plangere penala pentru abuz in functie, daca nu da imediat banii inapoi. ”Vreau sa se stie ca legea este egala pentru toti cetatenii Romaniei”, a conchis Videanu.

author avatar
Simona Badulescu
500 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger