AcasăNewsPonta sare pe Dragnea

Ponta sare pe Dragnea

Indiferent de subiect, fostul lider PSD gaseste el o cale pentru a-i da la glezne urmasului sau Dragnea

Desi a fost facuta de Klaus Iohannis, Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea este cel care ”pierde foarte mult” ca urmare a revocarii lui Kovesi.

Indiferent de subiect fostul lider <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> gaseste el o cale pentru a i da la glezne urmasului sau Dragnea

Ca orice pesedist cu pedigris, Ponta isi face la inceput norma de critici adresate lui Klaus Iohannis si Codrutei Kovesi. Mai exact il critica pe actualul presedinte pentru intirzierea cu care a aplicat decizia CCR – implicit  pentru faptul ca astfel nu a respectat nici Constitutia – si trece in revista pacatele fostei sefe a DNA: patronarea unor ”grave incalcari ale legi” si a abuzurilor comise de subordonatii sai, neasumarea responsabilitatii pentru dosarele cazute in instanta (spetele in care au fost dispuse achitari), implicarea DNA-ului in ”bataliile politice” si refuzul de a demisiona de bunavoie. Dupa ce a terminat cu adversarii ”de dota”, Ponta a revenit la dusmanul sau preferat, liderul PSD Liviu Dragnea. Despre care a spus inca o data ca de fapt s-ar afla intr-o relatie foarte buna cu Kovesi – ”se sustin reciproc prin pretinsa lupta dintre ei”, ca urmare nu are nimic de castigat din revocarea acesteia ci dimpotriva, pierde foarte mult. ”Nu mai are motiv sa il suspende pe Iohannis, nu mai are nicio persoana aflata la Putere pe care sa o foloseasca in ridicola lui lupta cu asa-zisul “Stat Paralel” , ramane condamnat de doua ori de judecatorii ICCJ (nu de Kovesi) si pierde practic singurul motiv pentru care obtinea sprijinul <<baronilor>> din politica, afaceri si media. Ramane cu ura absoluta si ireconciliabila a tuturor celor care cred ca este un corupt care se lupta cu Justitia ca sa isi scape pielea”, a explicat Ponta de ce il considera pe Dragnea principalul perdant in cazul revocarii lui Kovesi.

author avatar
Simona Badulescu
521 afisari

3 COMENTARII

  1. În ce considerați că l-a transformat pe Victor Ponta faptul că Ion Iliescu îl dorea „cârlan fără minte”, Adrian Năstase „un mic Titulescu”, Traian Băsescu acuzându-l că are „dublă comandă” ?
    Opinați că Ion Iliescu și Traian Băsescu consideră despre ei îșiși că ar fi niște ”sforari” prin politică ?

  2. Domnu-le Victor PONTA, potoleste-te odata, vino din nou alturi de d-nul Dragnea , nu va ajuns ce v-au facut securistii, dintr-o valoare a politicii ati ajuns un om politic terminat. De ce nu vii alaturi de Domnul Dragnea care incearca sa elimine amestecul securitatii care nu face bine Romaniei. Termina cu barfa ca nu-i frumos nu castigi capital politic din asta, partidul pe care l-ai infiintat nu are nicio sansa politica. Dumneata ai fost o valoare uite ce te-au facut securistii. Imi pare tare rau.

  3. Ponta trezeste-te,ai spart USL,ai pus-o pe Codruta la troc cu Base,ai demisionat ca un las din fruntea guvernului(ptr. care tara a pierdut un an),acum incerci sa spargi PSD,ce vrei tu de fapt….prin comportamentul asta ?Astept un raspuns de la tine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger