AcasăNewsPonta: Sa merg la Cotroceni, de 1 Decembrie, in ce calitate, de...

Ponta: Sa merg la Cotroceni, de 1 Decembrie, in ce calitate, de maimutica, de porc, sa latru?

(foto: captura B1)

Premierul Victor Ponta a declarat ca a primit, intr-adevar, o invitatie din partea presedintelui Traian Basescu, la Cotroceni, de 1 Decembrie, dar pe care nu scria si in ce calitate este asteptat.

(foto: captura B1)

„Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni: de maimutica, de porc, sa latru?! Nu mi-a scris pe invitatie domnul Basescu in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Pana nu ma lamureste, sa stea el cu menajeria lui” a spus Ponta.

Premierul a mai afirmat ca el nu se va intalni cu Basescu la defilarile militare de 1 decembrie. ”Eu nu ma intalnesc cu domnul Basescu la Arc. Eu ma duc la manifestare, dansul se duce si el. E o tara libera, ma rog, aproximativ libera, in mare parte libera, mai ales cand e vorba de manifestatii” a explicat primul ministru.

Victor Ponta a declarat ca iesirile dese si atacurile din ultima vreme ale presedintelui Traian Basescu sunt rezultatul faptului ca seful statului stie ca epoca sa se apropie de final. ”Domnul presedinte stie ca mai sunt zece zile si romanii o sa mearga la vot si e foarte posibil sa se incheie epoca Basescu. E ca Ceausescu in decembrie. Stie ce se intampla”, a spus premierul.

Prim-ministrul a facut aluzie la declaratiile de marti ale presedintelui, care, invitat la B1TV, a spus ca Ponta e ca ”un pisic” in biroul presedintelui, si un mitoman cu presa sau la Palatul Victoria. De asemenea, Basescu a facut referire si la o eventuala renumire a lui Ponta in fruntea Guvernului, spunand ca nu e nevoie sa inghita porci. „O broscuta mai merge, dar un porc e greu de inghitit”, a mai spus marti Basescu.

author avatar
Alina Costache
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger