AcasăNewsPonta s-a cam saturat de tradatorul Voiculescu

Ponta s-a cam saturat de tradatorul Voiculescu

Victor Ponta recunoaste ca Dan Voiculescu ii este antipatic

Nu-l suporta pe Traian Basescu, dar nici dupa Dan Voiculescu nu se da in vant. Liderul PSD, Victor Ponta nu uita tradarea din 2004 a liderului conservator.

Victor Ponta recunoaste ca Dan Voiculescu ii este antipatic

„Conservatorii nu sunt aliatii nostri. Nu am o relatie cordiala cu PC”, a declarat scurt Victor Ponta, mentionand ca nu are cum sa treaca peste faptul ca partidul lui Dan Voiculescu a dat fuga la guvernare alaturi de Basescu. “Nu-I judec pe oameni pentru ceea ce au facut inainte de 1989. Lipsa de simpatie dintre mine si domnul Voiculescu nu este pentru ce a facut inainte de 1989, ci pentru ce a facut in 2004, cand a parasit PSD si a intrat la guvernare alaturi de Aliantei D.A.”, a afirmat Ponta.

Dan Voiculescu

Tot la capitolul “tradatori”, liderul PSD i-a incadrat si pe fostii sai colegi care au dat fuga in partidul lui Gabriel Oprea. “Cei care sunt ofiteri acoperiti, cei cu dosare penale carora le promite Oprea ca le rezolvã, cei care vand voturi pentru bani, s-au cam dus de la noi”, a  mai precizat Victor Ponta. Intors in partid, Ponta a explicat si ce-l enerveaza la Marian Vanghelie: “Ma deranjeaza ca se consulta cu Gusa. I-am reprosat de mai multe ori si el mi-a spus ca a incetat. Nu am o problema personala cu Gusa,  dar mie nu imi plac mercenarii”.

Iliescu ar paria tot pe Nastase

Dinamic si spontan, Victor Ponta are niscaiva “goluri” care nu-l recomanda pentru functia de prim-ministru. Cel putin asa sustine presedintele de onoare al PSD  Ion Iliescu.  Ponta are timp sa acumuleze. Nastase ar fi omul cel mai bun la toate. Numai ca nu prea mai vrea sa-si asume o astfel de responsabilitate  de premier – n.r.)”, a afirmat Iliescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
217 afisari

4 COMENTARII

  1. Exista toate motivele pentru a-l uri pe Basescu, dar sa spui ca iti este antipatic Voiculescu pentru ce a facut in 2004 e in dezacord cu cele spuse mai sus. Voiculescu a ales atunci sa nu se supuna lui Basescu si cercurilor de interese, deci a ales sa nu ii fie sluga.

  2. Ponta ar trebui sa fie saturat de cercurile de interese care il inconjoara in momentul de fata.

  3. ponta ar tb sa-l ia de mana pe basecu d’anvers si sa plece impreuna pe mare. sa ne lase in pace. voiculescu este forta usl-ului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger