AcasăNewsPonta: Romanii il vor uri pe Basescu cum l-au urat pe Ceausescu

Ponta: Romanii il vor uri pe Basescu cum l-au urat pe Ceausescu

Primul ministru Victor Ponta a declarat ca Traian Basescu va ajunge in aceeasi situatie ca Nicolae Ceausescu, acesta urmand sa fie urat de catre romani pentru actiunile pe care le intreprinde in acest moment.

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, joi, ca in curand Traian Basescu, presedintele suspendat, va ajunge in aceeasi situatie ca si Nicolae Ceausescu, acesta urmand sa fie urat de catre cei 8,5 milioane de romani care s-au prezentat la referendum.

„Fac un apel catre domnul Basescu sa inteleaga ca cei 8,5 milioane de romani care au votat impotriva lui daca se mai si trezesc anchetati pentru asta il vor uri cum l-au urat pe Ceausescu si poate cu ultima resursa de ratiune presedintele suspendat intelege acest apel”, a declarat acesta, citat de realitatea.net.

Primul ministru l-a acuat pe seful suspendat al statului ca a dat ordin ca toti cei care au votat impotriva sa sa fie anchetati de procurori.

„Acum, pentru ca presedintele suspendat a vorbit si a cerut in mod imperativ sa fie anchetati cei 8,5 milioane de romani, vad ca asta se intampla si apelul meu a fost si va fi in continuare catre presedintele suspendat domnul Basescu, daca cumva domnia sa isi doreste si vad ca isi doreste foarte mult chiar daca oamenii nu il mai vor – e ca in Lapusneanu – el ii vrea, el vrea sa fie in functie, dar vrea sa fie in functie presedinte peste o tara de 8,5 milioane de romani anchetati, doar pentru ca au votat impotriva lui. Cred ca data viitoare vor veni 10 milioane care vor vota impotriva lui”, a mai spus Victor Ponta.

Acesta, l-a intrebat, retoric, pe acesta daca doreste sa conduca o tara in care peste opt milioane de romani sunt anchetati pentru ca au votat.

„Ce tara vrea sa conduca Traian Basescu ca presedinte? Tara celor care daca voteaza contra lui sunt anchetati? Asa incat ma astept la domnul Basescu, daca cu adevarat isi doreste sa redevina presedinte asa pe usa din spate sau la masa verde cum a zis el – a zis ca el nu vrea sa mai fie presedinte la masa verde – vad ca acum vrea la orice masa, numai sa fie”, a declarat primul ministru.

author avatar
Ionut Zgimbau
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger