AcasăNewsPonta pune in practica lectiile lui Oprea

Ponta pune in practica lectiile lui Oprea

Fostul lider PSD se chinuie sa-i convinga pe social-democrati sa se verse in Pro Romania

Victor Ponta demonstreaza ca si-a insusit corect lectiile pe care i le-a dat Gabriel Oprea in locanta ”La doi cocosi”: l-a pagubit deja de un deputat pe Liviu Dragnea.

Fostul lider <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> se chinuie sa i convinga pe social democrati sa se verse in Pro Romania

Expert in ademenirea parlamentarilor, Oprea l-a scolit bine pe finul sau din moment ce deputatul PSD Catalin Nechifor (fost sef al Consiliului Judetean Suceava) a si anuntat ca trece, de luni, la Pro Romania lui Victor Ponta. Asta dupa ce Ponta a batut personal la usa PSD Suceava – filiala de bastina a lui Nechifor, cu succes dupa cum se vede. ”Pro Romania este o alternativa pentru toti cei care au votat PSD si sunt dezamagiti si pentru cei care nu vad in USR, PNL o varianta”, a decretat, ieri, Ponta, la Suceava. Afirmatie care, in forma ”lasati pesedistii sa vina la mine”, parafrazeaza un indemn biblic. Pentru un plus de momeala, Ponta a avut grija sa sublinieze ca nu mai este ”penal” ci a redevenit ”omul bun” si plin de energie capabil sa duca la bun sfarsit ”lucrurile lasate neterminate in 2015”. Iar unul dintre lucrurile neterminate pare a fi razbunarea pe Liviu Dragnea. Scos cu anasana din politica pe care o calarea pe cai mari, Gabriel Oprea are nevoie de un nou UNPR, ca urmare este foarte interesat de Pro-ul lui Ponta. Si cum amandoi sunt fosti pesedisti cu vechi state de serviciu in partidul ceor trei roze, social-democratii aflati in prezent sub comanda lui Liviu Dragnea constituie ”prada” preferata a celor doi . Ceea ce nu inseamna insa ca Ponta nu va incerca sa dea iama si in ALDE (ajutat de Daniel Constantin) sau prin poiata liberala a lui Ludovic Orban.

author avatar
Simona Badulescu
442 afisari

1 COMENTARIU

  1. LA CAPITALISMUL DE CUMETRIE ESTE OBLIGATORIU ASOCIATA POLITICA DE CUMETRI (Izmenaru este cumatru cu CARLANU).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger