AcasăNewsPonta: PRO România va vota moţiunea de cenzură

Ponta: PRO România va vota moţiunea de cenzură

PRO România, prin parlamentarii săi, va vota moţiunea de cenzură din această sesiune, dar nu o semnează, a declarat duminică preşedintele formaţiunii, Victor Ponta.

Victor Ponta Sursa foto Twitter

„Vom vota, toţi parlamentarii PRO România, la vedere, ca să nu fie discuţii, moţiunea de cenzură în această sesiune, dar nu semnăm niciun fel de text al PNL, al USR, al altui partid, treaba lor ce vor să scrie în moţiune. Noi avem motivele noastre pentru care dorim şi votăm schimbarea Guvernului. Nu avem numărul necesar de semnături ca să facem şi noi o moţiune, am fi vrut să facem noi moţiunea, dar, probabil, că ceilalţi ziceau: ‘nu domne’, că nu o votăm pe cea a PRO România’. Deci lucrurile să fie foarte clare – 23 de deputaţi şi un senator PRO România vor vota moţiunea de cenzură”, a susținut liderul  PRO România.

Acesta a adăugat că, în cazul în care moțiunea de cenzură va avea succes, PRO Romania va veni cu o propunere de prim-ministru în persoana lui Sorin Cîmpeanu.

Moțiunea este susținută de PNL, USR și PMP.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
290 afisari

2 COMENTARII

  1. Adunatura de pripas „Pro interese ” nu-i alceva decat tot o golaneala ca toate asa zisele partide rasarite ca ciupercile care mai de care mai otravitoare .
    Impatiali ca romanii nu-si asuma nimic dar voteaza pentru -contra !!.
    Pro Romania se vrea partid balama care sa roada mai decat i se cuvine .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger