AcasăNewsPonta prezinta in Parlament Guvernul condus de Georgescu

Ponta prezinta in Parlament Guvernul condus de Georgescu

Guvernul nu va fi condus nici de la Cotroceni, nici din Aviatorilor, tinea sa ne asigure, deunazi, premierul desemnat. Intr-adevar, noul cabinet va fi condus de la Palatul Victoria, dar nu de Victor Ponta, ci de Florin Georgescu.

Victor Ponta va fi premier doar de ochii lumii

Saracie mare in visteria tarii. Dupa ce au aruncat un ochi pe documente, uselistii s-au luat cu mainile de cap, intelegand rapid ca nu sunt bani pentru salarii si pensii. In consecinta, premierul desemnat Victor Ponta a inceput sa bata in retragere,  precizand ca situatia este ”mult mai rea” decat a fost prezentata.

Paine si cutitul vor fi in mainile lui Florin Georgescu

„Acum, cand Florin Georgescu a inceput sa se uite pe hartii, pe buget, rezulta foarte clar ca nici Guvernul Boc si nici Guvernul Ungureanu nu au prevazut bani pentru cresterea salariilor, nu au alocat niciun leu pentru restituirea sumelor incasate ilegal de la pensionari”, a afirmat liderul PSD, precizand ca fosta echipa guvernamentala „nu s-a abtinut de la a aloca bani clientelei politice”.

Deciziile importante dictate de la Ministerul Finantelor

Fostii guvernanti au lasat un buget indecent de gol

Dupa anuntul apocaliptic al  lui Ponta, in scena a intrat imediat Florin Georgescu, seful de facto al viitorului Executiv, cel care a fost numit special in fruntea Ministerului de Finante pentru a-i tine-n frau pe membrii cabinetului. Rezervat, Georgescu a refuzat sa stea prea mult la sueta cu presa, sustinand ca nu s-a intrat inca in discutii referitoare la situatia economica. ”Tehnic, s-au intalnit reprezentantii misiunii organismelor internationale cu specialisti din minister. (…) Cifrele pe care le doriti dvs. se gasesc la alte institutii”, a declarat ministrul desemnat al Finantelor, incercand astfel sa calmeze un pic spiritele inflamate de Ponta. Interventie care a aratat inca o data ca Georgescu va fi practic cel care va dicta in Guvern, in timp ce premierul Victor Ponta va avea doar un rol de purtator de cuvant.

[poll id=”252″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.338 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ponta cred ca in momentul de fata este luat prea mult de val si orbit de putere. Este clar ca a fost aruncat in fata si este o tactica si pentru PNL. Nu isi da seama ca isi rupe gatu rau de tot. Era cat se poate de clar, ca cele doua foste guvernari Boc si Ungureanu, sa nu lase nimic in visterie. Au ras tot. Situatia Romaniei este mult mult mai dramatica, numai ca toti tac………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger