AcasăNewsPonta preda stacheta PSD daca USL pierde alegerile

Ponta preda stacheta PSD daca USL pierde alegerile

Politician tanar, Victor Ponta nu se agata de functii, fiind dispus sa achite factura unui eventual esec al USL in alegeri.

CARACTER . Victor Ponta este dispus sa faca pasul inapoi, daca USL nu castiga alegerile

Nici acuzatiile de plagiat si nici actuala criza politica nu reprezinta motive de demisie, sustine premierul Victor Ponta, precizand ca imaginea Romaniei pe plan extern s-a degradat din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu, prin urmare acesta ar trebui sa plece acasa.  In ceea ce priveste asa-zisul plagiat, Ponta a lasat sa se inteleaga ca situatia a fost deja transata.  ”Am constat ca am fost tratat egal cu procurorul general, dna Kovesi. Am fost amandoi la aceeasi comisie care ne-a intocmit referatul. Pentru amandoi Comisia de etica a emis o decizie ca am respectat legea. Si daca esti cu procurorul general in acelasi lot…”, a mai spus seful Executivului.

Pariaza pe succesul in alegeri

Chiar daca acum nu se pune problema unei demisii, Victor Ponta este pregatit sa faca pasul inapoi, daca USL nu va fi premianta alegerilor din toamna. ”Daca in noiembrie USL – implicit PSD – va castiga majoritatea absoluta si va forma din nou Guvernul, sunt convins ca toti colegii mei, asa cum m-au sprijinit pana acum, ma vor sprijini in continuare. Daca pierdem alegerile, vine un alt lider la PSD”, a afirmat premierul, aratand ca nu se ingrijoreaza de usoara scadere pe care o inregistreaza in sondaje si care pare a fi mai degraba o ”revenire la nivelul normal”. ”Fiecare persoana, cand ocupa o functie publica, la un moment dat creste, dupa care revine. Deocamdata, conform IMAS-ului, sunt omul politic – sigur domnul Isarescu care nu este om politic este inaintea mea – in care publicul romanesc are cea mai mare incredere”, a conchis Ponta.

author avatar
Adelina Ionicel
466 afisari

2 COMENTARII

  1. ecaterina basina……. jos basescu jos curtea constitutionala lui base romania la adunarea generala in piata adunarea sa schimbam ciuma basista

  2. Domnul Traian Basescu,este un presedinte ALES,ciuma reprezinta un absenteist crin si un pagiator ponta,RUSINE! si ne mai miram de rezultatele de la bac

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger