AcasăNewsPonta: Practic, Basescu e demis deja. Traieste in lumea lui, nu intelege...

Ponta: Practic, Basescu e demis deja. Traieste in lumea lui, nu intelege ce s-a intamplat

Victor Ponta a declarat, luni dimineata, ca in urma votului de duminica, de la referendum, Traian Basescu nu mai are legitimitate din punct de vedere politic. „Practic, Basescu e demis deja”, a spus premierul.

„Trebuie, din postura pe care o avem, de majoritate absoluta, trebuie sa ii aparam pe cei 8 milioane de romani de Basescu si de profitorii care se ateapta la tot felul de functii si avantaje. Din punctul meu de vedere e un rezultat extraordinar”, a spus Ponta.

„Practic, Basescu, politic, e demis deja. Basescu traieste in lumea lui, nu intelege ce s-a intamplat. (…) Din punctul meu de verere e un rezultat extraordinar”, a adaugat premierul.

Intrebat de jurnalisti cum poate fi condusa Romania cand exista o ruptura intre Executiv si presedinte, Victor Ponta a raspuns ca ruptura este intre Traian Basescu si romani. „Exista o ruptura totala intre Traian Basescu si clica din jurul lui si romani”.

Intrebat daca, in cazul in care referendumul nu va fi validat, se ia in calcul varianta organizarii unui nou proces de vot, Ponta a raspuns: „Nu, de ce sa organizam un nou referendum. Cum sa organizam un nou referendum? Domnul Basescu nu mai reprezinta pe nimeni. (…) Nu cred ca o luam de la capat, cred ca prin votul de ieri, domnul Basescu nu mai are niciun fel de legimitate si nu mai reprezinta pe nimeni. Pentru poporul roman Basescu a incetat sa mai fie un lider”.

Sportivii romani prezenti la Olimpiada vor intra, luni, in concurs, atat la canotaj, natatie, scrima, cat si la tenis de camp.

Cititi mai mult in Ziarul National: https://www.national.ro/londra-2012/londra-2012-programul-zilei-de-azi-la-jocurile-olimpice-176130.html/#ixzz225fozQSW

 

389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger