AcasăNewsPonta: Poate cumpara PDL combinatul Oltchim. Are bani, spre deosebire de Diaconescu...

Ponta: Poate cumpara PDL combinatul Oltchim. Are bani, spre deosebire de Diaconescu

Premierul Ponta a declarat, joi, despre situatia de la Oltchim, ca PDL-ul ar putea „sa cumpere combinatul”, pentru ca ar avea bani.

In plin scandal privind privatizarea Oltchim si la o zi dupa intalnirea dintre fostul director al combinatului, Constantin Roibu, cu democrat-liberalii Adriean Videanu si Cristian Boureanu, premierul Ponta a declarat ca poate PDL-ul ar vrea sa cumpere combinatul. „Inteleg ca domnul Roibu este atat de bun prieten cu domnul Videanu si cu domnul Boureanu incat au si discutat. Poate vine PDL sa cumpere Oltchimul. PDL are bani, spre deosebire de Dan Diaconescu”, a afirmat seful Executivului, potrivit rtv.net.

Patru oferte au fost depuse, in cursul acestei zile, pentru preluarea Oltchim. Companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex, dar si Dan Diaconescu vor sa cumpere combinatul. Presedintele PP-DD a declarat ca a dublat valoarea ofertei in cazul Oltchim si ca ii pregateste o surpriza premierului Victor Ponta, adica va aduce un investitor strain la combinatul din Ramnicu Valcea.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger