AcasăNewsPonta pleaca luni in SUA, insotit de Corlatean si Dobritoiu

Ponta pleaca luni in SUA, insotit de Corlatean si Dobritoiu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca va pleca in cursul zilei in SUA, insotit de social-democratul Titus Corlatean si de liberalul Cornel Dobritoiu, care sunt responsabilii USL pe zona de Externe si de Aparare.

„Voi merge impreuna cu domnul Corlatean si cu domnul Dobritoiu, deoarece sunt responsabilii din partea USL pe zona de Externe si de Aparare si la intoarcere o sa va fac o informare completa”, a spus Ponta. El a precizat ca vizita sa in SUA a fost discutata cu ambasada SUA la Bucuresti si cu ambasada Romaniei la Washington.

„Vreau insa sa precizez ca este o vizita discutata cu ambasada SUA. Nu e nici vizita de placere si nici nu e prin cine stie ce alte structuri, ci prin ambasada SUA si Ambasada Romaniei la Washington”, a spus Ponta. El a precizat ca vizita a fost planuita de foarte mult timp. „Vizita era planuita de foarte mult timp. La intoarcere o sa va dau toate informatiile necesare impreuna cu domnul Dobritoiu si cu domnul Corlatean. Plec azi, cand ma intorc va anunt ce am facut”, a spus Ponta.

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu si-au fixat ca prioritati externe pentru anul 2012 o vizita politica in SUA si una la Bruxelles, obiectivele pentru primul semestru fiind alte doua vizite, una in Danemarca si alta in Olanda. „Probabil ca vom merge si in SUA pentru a avea o intalnire politica. (…) Pentru semestrul acesta priortitatile sunt Danemarca si Olanda, pentru tot anul prioritatile sunt Bruxelles si o vizita probabil in SUA”, preciza, in 9 ianuarie, Victor Ponta.

author avatar
Ciprian Purice
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger