AcasăNewsPonta pleaca la Bruxelles fara Traian Basescu

Ponta pleaca la Bruxelles fara Traian Basescu

Premierul a anuntat ca din delegatia care va pleca la Consiliul European, pe 28 iunie, nu face parte si Traian basescu, presedintele Romaniei.

Victor Ponta a anuntat ca Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a trimis la Bruxelles componenta delegatiei Romaniei, precum simandatul delegatiei, la Consiliul European, care se va desfasura pe 28-29 iunie, din aceasta lipsind Traian Basescu, presedintele Romaniei.

„Astazi Ministerul de Externe a transmis la Bruxelles, la Comisia Europeana, componenta delegatiei Romaniei si mandatul delegatiei Romaniei. Am primit tot astazi agenda finala a reuniunii de pe 28-29. Pot sa va confirm ca punctele aflate pe ordinea de zi a Consiliului European sunt reprezentate de situatia economica si sociala in acest moment in Europa si Mecanismul financiar multianual 2014-2020, adica exact subiectul pe care l-am dezbatut la Bucuresti impreuna cu presedintele Barroso si alti noua prim ministri”, a declarat Victor Ponta, conform Realitatea TV.

Acesta a prezentat si componenta delegatiei, din aceasta lipsind Traian Basescu.

”Componenta este primul ministru, ministrul afacerilor externe, domnul Marga, ministrul afacerilor europene, domnul Orban”, a adaugat Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger