AcasăNewsPonta pleaca la Bruxelles fara Traian Basescu

Ponta pleaca la Bruxelles fara Traian Basescu

Premierul a anuntat ca din delegatia care va pleca la Consiliul European, pe 28 iunie, nu face parte si Traian basescu, presedintele Romaniei.

Victor Ponta a anuntat ca Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a trimis la Bruxelles componenta delegatiei Romaniei, precum simandatul delegatiei, la Consiliul European, care se va desfasura pe 28-29 iunie, din aceasta lipsind Traian Basescu, presedintele Romaniei.

„Astazi Ministerul de Externe a transmis la Bruxelles, la Comisia Europeana, componenta delegatiei Romaniei si mandatul delegatiei Romaniei. Am primit tot astazi agenda finala a reuniunii de pe 28-29. Pot sa va confirm ca punctele aflate pe ordinea de zi a Consiliului European sunt reprezentate de situatia economica si sociala in acest moment in Europa si Mecanismul financiar multianual 2014-2020, adica exact subiectul pe care l-am dezbatut la Bucuresti impreuna cu presedintele Barroso si alti noua prim ministri”, a declarat Victor Ponta, conform Realitatea TV.

Acesta a prezentat si componenta delegatiei, din aceasta lipsind Traian Basescu.

”Componenta este primul ministru, ministrul afacerilor externe, domnul Marga, ministrul afacerilor europene, domnul Orban”, a adaugat Victor Ponta.

author avatar
Ionut Zgimbau
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger