AcasăNewsPonta, premierul presedintelui Ungureanu

Ponta, premierul presedintelui Ungureanu

Exponent al tinerei generatii, Victor Ponta nu este dispus sa-si puna in pericol viitorul politic. Prin urmare, liderul PSD s-a asigurat ca va ajunge sef la Palatul Victoria si fara sustinerea liberalilor.

Laboratoarele SUA si ale cancelariilor europene au trimis reteta pentru viitorul politic al Romaniei: Ungureanu la Cotroceni, Ponta la Palatul Victoria

Dupa ce a inteles ca USL este un cal mort si ca insotirea cu Crin Antonescu i-a cam afectat imaginea, social-democratul Victor Ponta si-a pus la punct o noua strategie. Asa se explica de ce presedintele PSD a ales sa se rupa „stilistic” de colegii sai de USL si sa inlocuiasca atacurile furibunde la adresa Puterii cu un discurs ponderat, in stil european.

Victor Ponta ar urma sa conduca o echipa de tineri specialisti

Discurs care deschide calea unei aliante PSD -PDL, despre care surse din amandoua formatiunile sustin ca se va realiza chiar mai repede decat se asteptau. De asemenea, potrivit ultimelor informatii care circula in mediul politic, ciclul electoral va aduce in fruntea tarii o noua echipa de tineret, condusa de Mihai Razvan Ungureanu – presedinte si Victor Ponta – premier. De asemenea, din „lotul vedetelor” urmeaza sa faca parte si specialisti precum Bogdan Dragoi, Catalin Predoiu sau Leonard Orban. Adica oameni deschisi cand vine vorba de reforma si care vor aduce un suflu nou pe scena politica.

Victoras a dat o fuga cu Ghita pana-n Turcia

Liderul PSD are cartea castigatoare in maneca, situatie care-i permite sa-si ofere si mici momente de relaxare. Asa se face ca, in timp ce Crin Antonescu face crize de nervi la partid, iar intreaga suflare politica analiza din virgula in virgula discursul lui Victor Ponta din Parlament, social-democratul a dat o fuga pana-n Turcia. Nu singur, ci insotit de amicul Sebastian Ghita. Motivul: cei doi au mers sa vada confruntarea dintre echipele Galatasaray Medical Park – CSKA Moscova, in cadrul etapei a-IV-a a Euroleague Basketball Top 16. Imediat dupa meci, Ponta s-a intors rapid in tara, mizand pe faptul ca nimeni nu i-a sesizat absenta.

author avatar
eNational
1.226 afisari

7 COMENTARII

  1. un scenariu idiot …. nu vrem sa mai fim colonia de sclavi ai SUA… criminalii planetari sa ne lase in pace… ne sug resursele pt a ingrasa idiotul de american de rand iar noi murim de foame…

    nu vrem sa fim scalvii SUA… *** SUA

  2. Coane Iancule ce legatura au americanii cu articolul asta ? Ai ceva informatii ? Te-au sunat sursele ? Esti de la servicii ? Ai ochii albastri ?

  3. Nu e vorba de a fi sluga cuiva. Calculul e mai simplu: Constitutia spune ca functia de premier va reveni persoanei provenite din PARTIDUL care are cele mai mari procente la vot, nu ALIANTA care va castiga alegerile. Desi, o vreme, au contestat litera legii, psd-istii au realizat adevarul intarit de faptul ca, da, este foarte posibil ca, fara liberali, sa fie pe primul loc la „parlamentare”. Asadar, ce nevoie ar avea de PNL?

    • Mare dreptate ai, partidul SIE a castigat alegerile si de aia a ajuns Ungureanu premier! Iar dupa ce acelasi Ungureanu va castiga alegerile prezidentiale, chiar daca nu il votati, se vor implini si spusele lui Shimon Peres, care, la 10 octombrie 2007, la reuniunea elitei diplomatiei evreiesti, declara senin si sigur pe el: „Am cumparat Romania!”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger