AcasăNewsPonta, palmuit virtual inca o data

Ponta, palmuit virtual inca o data

Dupa ce Ghita ciobanul s-a scuzat pentru poza facuta cu Ponta comparandu-l pe acesta cu oile, premierul este luat la refec de o turista care, spre deosebire de el, nu a putut vizita Sarmizegetusa.

Dovada ca, desi cetatea era inchisa pentru vizitatori, portile Sarmizegetusei s-au deschis imediat ce in ele a batut Victor Ponta

Victor Ponta o da din nou cu bata-n balta in ofensiva sa mediatica. Imaginea politicianului patriot, plin de respect fata de stramosii daci si rapus de admiratie pentru frumusetile patriei nostre iubite s-a dus pe apa sambetei dupa ce o turista ramasa cu buza umflata a dezvaluit cum profita premierul de functia si pozitia sa pentru a deschide portile Sarmizegetusei – ferecate pentru vizitatorii obisnuiti din decembrie pana-n februarie, conform programului oficial (si afisat). Din pacate pentru premierul aflat in goana dupa imagine, femeia a luat foc dupa ce a vazut pozele făcute la Sarmizegetusa de Ponta (si postate imediat pe net). Motivul: si ea a vrut sa viziteze cetatea, dar jandarmii nu au lasat-o sa treaca de poarta, invocand programul. Chiar daca nu i-a convenit, turista a facut cale intoarsa și totul a fost bine pana cand femeia a vazut pozele postate de Ponta pe net. ”A publicat poza asta dovedind, daca mai era nevoie, ca el nu fenteaza cozile de masini de pe Valea Prahovei (acuzatie adusa de Ponta lui Traian Basescu – n.r.), ci confisca cu totul un obiectiv istoric pe care voiau sa-l vada si alti turisti, doar pentru ca el e premier si pentru el se incalca orice regula”, a rabufnit doamna in cauza, tot pe net.

author avatar
Simona Badulescu
537 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger