AcasăNewsPonta: Oprea ma va sprijini in tot ceea ce tine de reprezentare...

Ponta: Oprea ma va sprijini in tot ceea ce tine de reprezentare pe zona militara, pe situatii de urgenta

Premierul desemnat a anuntat ca, in viitorul Executiv, Gabriel Oprea il va sprijini, in calitate de vicepremier, in coordonarea situatiilor de urgenta, cum e cea din judetul Botosani, afectat de nameti.

Intrebat daca vicepremierul Oprea ii va coordona in viitorul Guvern, din punct de vedere tehnic, pe Dusa si Stroe, Ponta a raspuns ca liderul UNPR il va ajuta pe primul-ministru in chestiuni de reprezentare pe zona militara si situatii de urgenta, exemplificand cu situatia de la aceasta ora din judetul Botosani, unde se afla la aceasta ora actualul ministru al Administratiei.

Din punct de vedere tehnic, dl Oprea va fi viceprim-ministru si ma va sprijini pe mine in tot ceea ce tine… Uitati, va dau un exemplu. In aceasta situatie de urgenta, ministrul Dusa este acum la Botosani si sub coordonarea sa directa lucrurile… sigur (…) am vorbit de trei ori cu dl Dusa, e vorba de zapada de trei metri, e vorba de mii de oameni la care se ajunge dificil, dar s-a ajuns. E vorba de o activitate 24 de ore din 24. Dl Oprea ma va sprijini la acest gen de actiuni, fie ca e vorba de reprezentare pe zona militara, pe zona de situatii de urgenta. Va fi foarte multa treaba de facut si pentru mine este important, pentru ca nu pot sa fiu prezent in toate locurile sa coordonez direct toate situatiile care apar, fizic vorbind, n-am cum sa fiu. (…) Cand va fi o alta situatie de urgenta va fi dl Oprea”, a precizat premierul desemnat.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger