AcasăNewsPonta o da la-ntors cu PDL

Ponta o da la-ntors cu PDL

Liderul PSD revine si anunta ca partidele din USL nu isi vor baga in statut interdictia de a colabora cu PDL si Traian Basescu.

Victor Ponta renunta sa mai interzica, prin statut, colaborarea PSD cu PDL si Traian Basescu

La drept vorbind si tinand cont de soarta aliantelor politice dambovitene, o astfel de interdictie nu valoreaza nici cat o ceapa degerata, fapt demonstrat cu prisosinta de tradarile comise si aliantele destramate doar in ultimii sapte ani. Cand PC(PUR) a tradat de doua ori PSD-ul, iar PNL-ul ajuns la guvernare sub egida Aliantei DA a guvernat jumatate de mandat sprijinit de PSD. Concluzia: orice statut se incalca si toate partidele mioritice sunt, in functie de recompensa, pasibile de tradare. In plus, cu Traian Basescu la Cotroceni si cu o Constitutie facuta in dorul lelii, special pentru a lasa loc interpretarilor, alegerile din 2012 dau frisoane tuturor partidelor. Oficial, Ponta sustine ca amicul Crin “avea dreptate, pentru ca nu poti sa pui un nume propriu in statut”. Neoficial, se stie ca USL va supravietui doar daca ajunge la putere. In caz contrar, este clar de pe acum ca PSD si PNL vor incerca, pe cont propriu, sa se faca frate cu orice drac, in schimbul accederii la guvernare.

author avatar
Simona Badulescu
297 afisari

1 COMENTARIU

  1. daca nu este adevarat,ca lui ponta ia fost sugerat functia de prim ministru,atunci de ce nu il da in judecata pe basescu? ei nu se vad ca sant ,,3in1”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger